17.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Ο Tim Cook εντοπίστηκε σε δείπνο με τον ισχυρό άντρα της Google

    tim-and-sundar-780x446

    Ο Apple CEO Tim Cook φαίνεται να έχει μια πολύ καλή σχέση με την Google από ότι ο Steve Jobs. Ο Cook εντοπίστηκε σε δείπνο με τον Google CEO Sundar Pichai σε ένα από τα κορυφαία βιετναμέζικα εστιατόρια της Silicon Valley.

    Το τι συζήτησαν οι δύο ισχυροί άντρες της τεχνολογίας παραμένει μυστήριο…

    Στις φωτογραφίες φαίνεται πως πίνουν ένα ποτήρι κρασί αλλά από την γλώσσα του σώματος τους κανείς από τους δύο δεν φαίνεται να είναι τελείως χαλαρός.

    Μια παρόμοια συνάντηση είχαμε το 2010 μεταξύ Steve Jobs και Eric Schmidt – ήταν ο CEO της Google εκείνη την περίοδο – Οι δύο άντρες είχαν πάει για καφέ εκείνη την περίοδο.

    Η εξέλιξη μεταγενέστερα όμως όπως γνωρίζουμε δεν ήταν καθόλου ιδανική. Η ένταση μεταξύ Apple και Google ήταν τεράστια όταν αποδείχθηκε πως το Android λογισμικό αντέγραψε πολλά από τα χαρακτηριστικά του iPhone.

    O Steve Jobs είχε γίνει τόσο έξαλλος που αποκάλεσε το Android μια τεράστια κλοπή τονίζοντας πως θα ξεκινήσει θερμοπυρηνικό πόλεμο στην Google!!!

    Ελπίζουμε η κατάληξη της συνάντησης του Tim Cook να ήταν πιο ήρεμη.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles