11.3 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Ο Tim Cook ανέφερε πως οι iPhone 11 πωλήσεις έχουν κάνει μια πάρα πολύ καλή εκκίνηση εξαιτίας της χαμηλότερης τιμής πώλησης του

    Η Apple μόλις ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα για το 4ο τρίμηνο του 2019 και για ακόμη μια φορά ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street. Σε μια νέα συνέντευξη του στο Reuters, ο Apple CEO Tim Cook έριξε περισσότερο φως σε αυτά τα αποτελέσματα.

    Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως μόνο οι 2 πρώτες εβδομάδες διάθεσης των νέων iPhones συμπεριλαμβάνονται σε αυτό το οικονομικό τρίμηνο. Η πραγματική εικόνα για τις πωλήσεις των 3 νέων iPhones της εταιρείας θα γίνει ξεκάθαρη με την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του πρώτου τριμήνου του 2020.

    Στην συνέντευξη αυτή ο Cook ανέφερε πως “το iPhone έκανε μια εντυπωσιακή επιστροφή σε σύγκριση με τις επιδόσεις του στην αγορά νωρίτερα φέτος”.

    Αν και η Apple πλέον δεν παρουσιάζει πόσες συσκευές πωλήθηκαν ο Cook τόνισε πως οι πωλήσεις του iPhone 11 έχουν κάνει μια πάρα πολύ καλή αρχή.

    Ο ίδιος ανέφερε πως η τιμολόγηση του iPhone 11 αποδείχθηκε μια σωστή επιλογή και ειδικά σε χώρες όπως η Κίνα. Το iPhone 11 έχει τιμή εκκίνησης τα $699 σε σύγκριση με το iPhone XR που πέρυσι έκανε είσοδο στην αγορά στα $749.

    “Η τιμή εκκίνησης των $699 είναι ένας παράγοντας που έφερε περισσότερους ανθρώπους στην αγορά και έδωσε ακόμη ένα λόγο στους καταναλωτές για να αναβαθμίσουν την παλαιότερη iPhone συσκευή τους.”

    Ο Cook επίσης ανέφερε στο Reuters ότι οι προβλέψεις για το πρώτο τρίμηνο του 2020 είναι πολύ αισιόδοξες από τις ενδείξεις που έχει η εταιρεία για τις iPhone 11 πωλήσεις αλλά και την παράλληλη άνοδο των κατηγοριών Wearables και Υπηρεσίες.

    Ο Cook δεν παρέλειψε να αναφέρει πως είναι αισιόδοξος πως η διαμάχη μεταξύ Κίνας και Αμερικής θα σταματήσει κατά το πρώτο τρίμηνο του 2020.

    “Δεν γνωρίζω κάθε κεφάλαιο του βιβλίου αλλά νομίζω πως μια συμφωνία μεταξύ των δύο χωρών τελικά θα γίνει. Ελπίζω πως αυτό θα πραγματοποιηθεί το πρώτο τρίμηνο του 2020 αλλά θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη για να το δούμε στην πράξη”

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles