19.5 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Ο Jony Ive δεν συμμετέχει πλέον στον σχεδιασμό των iPhone και Mac;

    jony-ive-tim-cook-stephen-fry-ispaceship-the-telegraph-image-001

    Σε σημερινό άρθρο με τίτλο “Pundits Believe Apple’s Jony Ive No Longer Involved in iPhone, Mac Product Design,” το AppleInsider αναφέρει πως οι έγκυροι δημοσιογράφοι Jason Snell και John Gruber εικάζουν ότι ο Ive, που κατέχει την θέση του Chief Design Officer στην Apple, εστίάζει πλέον περισσότερο σε έργα όπως το νέο campus της Apple ή το Project Titan αντί στον βιομηχανικό σχεδιασμό των iPhone, iPad, Mac και άλλων καταναλωτικών προϊόντων της Apple.

    Βάση σχολίων που έχει ακούσει ο Gruber με την πάροδο των χρόνων πιστεύει πως ο Ive πλέον έχει έναν ρόλο πιο κοντά σε αυτόν που κατείχε κάποτε ο Jobs.

    “Έχω ακούσει πως τον τελευταίο καιρό δεν έχει άμεση συσχέτιση με τον σχεδιασμό προϊόντων μιας και εστιάζει περισσότερο στην αρχιτεκτονική. Αυτό σημαίνει πως ασχολείται περισσότερο με το Spaceship campus αλλά και τα νέα καταστήματα της Apple. Ο άνθρωπος δε με τον οποίο συνεργάζεται περισσότερο είναι η Angela Ahrendts.” αναφέρει χαρακτηριστικά ο Gruber.

    Από την πλευρά του το σχόλιο του Snell ήταν το εξής:

    “Για καιρό υπήρχε η συζήτηση για την δημιουργία ενός αυτοκινήτου και αναρωτιέμαι αν εκεί αφιέρωσε πολύ χρόνο ο Ive μιας και ο ίδιος λατρεύει τα αυτοκίνητα και σίγουρα θα ήθελε να σχεδιάσει κάποια μέρα ένα δικό του”

    Apple executives

    Από την πλευρά του ο Ive τον Μάιο του 2015 είχε αναφέρει ότι ο νέος του ρόλος στην Apple τον κάνει να εστιάζει περισσότερο στην σκέψη από ότι άλλο ενώ είχε παρουσιάσει τους Richard Howarth ως υπεύθυνου του βιομηχανικού σχεδιασμού της Apple, τον ρόλο που κατείχε ο ίδιος ο Ive πρωτύτερα ενώ ο Alan Dye, ανέλαβε τον UI σχεδιασμό για όλα τα προϊόντα της εταιρείας.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles