14.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Ο Eddy Cue υπόσχεται ότι η Apple θα πολεμήσει την ψεύτικη ροή ειδήσεων

    Eddy-Cue-Recode-780x350

    Ο Eddy Cue υποσχέθηκε ότι η Apple δουλεύει πάνω σε μια λύση που θα κρατήσει την ψεύτικη ροή ειδήσεων μακριά από την εφαρμογή Apple News στο iOS.

    Κατά την διάρκεια της συνέντευξης του ο Cue ανέφερε πως όλες οι τεχνολογικές εταιρείες είναι υπεύθυνες έτσι ώστε να εγγυηθούν την αλήθεια των ειδήσεων που παράγουν από τις υπηρεσίες τους και στο να κρατήσουν μακριά τους ανθρώπους από τα ψέματα.

    Η ψεύτικη ροή ειδήσεων είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα εδώ και πολλά χρόνια που έχει γίνει ακόμη χειρότερο τα τελευταία χρόνια μέσω της διάδοσης αυτών από το Facebook και άλλα κοινωνικά δίκτυα.

    “Θέλαμε και θέλουμε η εφαρμογή Apple News να γίνει διαθέσιμη προς όλους και δουλεύουμε σκληρά έτσι ώστε όλες οι πηγές που εμφανίζονται σε αυτή να είναι έγκυρες. Είμαστε πολλοί ανήσυχοι για τα φαινόμενα clickbait και ψεύτικων ροών ειδήσεων που πολλές φορές υπερκαλύπτουν πλέον στις μέρες μας την αλήθεια.”
    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles