14.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Ο Bad Bunny ονομάστηκε Apple Music Artist of the Year 2022

    Ο Bad Bunny, που προηγουμένως είχε ξεχωρίσει ως καλλιτέχνης του Apple Music Up Next, είναι πλέον Καλλιτέχνης της Χρονιάς, επειδή δημιούργησε αυτό που η Apple λέει ότι είναι το μεγαλύτερο λάτιν άλμπουμ όλων των εποχών.

    Η Apple βραβεύει τον Καλλιτέχνη της Χρονιάς από το 2019 και οι προηγούμενοι αποδέκτες ήταν οι The Weeknd και Billie Eilish.

    «Είμαστε ενθουσιασμένοι που γιορτάζουμε τα επιτεύγματα του Bad Bunny, του οποίου η επιρροή σε κάθε γωνιά του πολιτισμού δεν θα μπορούσε να αγνοηθεί το 2022», δήλωσε ο Oliver Schusser, αντιπρόεδρος της Apple Music and Beats, σε μια δήλωση.

    «Το να βλέπεις τον Bad Bunny να ανεβαίνει από έναν καλλιτέχνη της Apple Music Up Next το 2018 στον Καλλιτέχνη της Χρονιάς μας φέτος δεν ήταν τίποτα λιγότερο από εξαιρετικό», συνέχισε ο Schusser. «Τον συγχαίρουμε για τη χρονιά που κατέρριψε τα ρεκόρ του και για το ότι συνεχίζει να φέρνει τη λάτιν μουσική σε ένα τεράστιο παγκόσμιο κοινό».

    Η Apple Music έχει μια νέα αποκλειστική σελίδα Bad Bunny, η οποία αφηγείται την ιστορία της άνοδου αυτής του καλλιτέχνη. Η σελίδα περιλαμβάνει επίσης ένα νέο βίντεο για τον καλλιτέχνη.

    «Όταν ξεκίνησα, δεν είχα παγκόσμια βάση θαυμαστών», λέει ο Bad Bunny στο νέο βίντεο. «Είμαι ευγνώμων για όλα όσα έχω καταφέρει και όλα όσα έχω ζήσει».

    «Το κίνημα της λατινικής μουσικής έχει μεγαλώσει τόσο πολύ», συνέχισε. «Δεν θα έπαιρνα ποτέ πλήρως τα εύσημα ή δεν θα έλεγα: «Είναι εξαιτίας μου». Όχι, είμαστε ο καθένας μας. Μια ολόκληρη γενιά. Η ενέργεια και η παρουσία μας είναι πάντα αισθητή».

    «Ευχαριστώ την Apple Music και όλους τους ανθρώπους που ακούνε τη μουσική μου καθημερινά», είπε ο Bad Bunny. “Είμαι πολύ χαρούμενος!”

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.