18.3 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Ο Αντιπρόεδρος Προμηθειών της Apple αναχωρεί από την εταιρεία μετά από χυδαίο σχόλιο στο TikTok

    Ο Tony Blevins, αντιπρόεδρος προμηθειών της Apple, πρόκειται να αποχωρήσει από την εταιρεία αφού έκανε ένα χυδαίο σχόλιο για το επάγγελμά του σε ένα πρόσφατο βίντεο TikTok, αναφέρει το Bloomberg.

    Ο Blevins ήταν σε ένα βίντεο του δημιουργού του TikTok, Daniel Mac, ο οποίος έκανε μια σειρά για τις δουλειές των ανθρώπων που εντόπισε με ακριβά αυτοκίνητα. Αφού είδε τον Blevins με μια ακριβή Mercedes-Benz SLR McLaren, ο Mac ρώτησε τον Blevins τι κάνει για τα προς το ζην, και ο Blevins είχε μια πρόστυχη απάντηση. Από το Bloomberg:

    Όταν ρωτήθηκε τι κάνει για τα προς το ζην, ο Blevins είπε: «Έχω πλούσια αυτοκίνητα, παίζω γκολφ και χαϊδεύω γυναίκες με μεγάλο στήθος, αλλά παίρνω τα Σαββατοκύριακα και τις μεγάλες διακοπές». Υποστήριξε επίσης ότι έχει ένα «κολασμένο οδοντιατρικό σχέδιο». […]

    Το βίντεο TikTok τραβήχτηκε σε μια έκθεση αυτοκινήτου στην οποία παρευρέθηκε ο Blevins τον περασμένο μήνα στο Pebble Beach της Καλιφόρνια. Τα σχόλιά του στο κλιπ 25 δευτερολέπτων αναφέρονται σε μια γραμμή από την ταινία Arthur του 1981, όπου ο κύριος ήρωας Άρθουρ Μπαχ περιγράφει τη δική του καριέρα: «Τρέχω με αυτοκίνητα, παίζω τένις και χαϊδεύω γυναίκες, αλλά έχω ρεπό και είμαι το αφεντικό του εαυτού μου. “

    Ο Blevins είναι στην πραγματικότητα υψηλόβαθμο στέλεχος της Apple και ως αντιπρόεδρος προμηθειών της Apple, η δουλειά του ήταν να συνεργάζεται με προμηθευτές και συνεργάτες της Apple. Ήταν μέλος της ομάδας που υπέγραψε συμφωνία με την Globalstar για τη δορυφορική λειτουργία iPhone 14 της Apple και έχει τη φήμη ότι διαπραγματεύεται επιθετικά με τους προμηθευτές της Apple για να μειώσει το κόστος της Apple.

    Σε ένα προφίλ του 2020, η Wall Street Journal είπε ότι ο Blevins είχε κερδίσει το παρατσούκλι “the Blevinator” στην Apple λόγω της σκληρής του στάσης στις διαπραγματεύσεις. Λέγεται ότι ο Blevins ήταν αυτός που ενθάρρυνε τους προμηθευτές της Apple να στερήσουν από την Qualcomm πληρωμές δικαιωμάτων κατά τη διάρκεια της διαμάχης Qualcomm εναντίον Apple, και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, τον χρησιμοποίησε προσωπικά για να διαχειριστεί τις διαπραγματεύσεις για την πανεπιστημιούπολη του Apple Park.

    Η Apple διεξήγαγε μια εσωτερική έρευνα αφού έμαθε για το βίντεο του TikTok και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από την ομάδα του. Ο Blevins είπε στο Bloomberg ότι λυπάται για όσα είπε. «Θα ήθελα να επωφεληθώ αυτής της ευκαιρίας για να ζητήσω συγγνώμη από οποιονδήποτε προσβλήθηκε από την εσφαλμένη απόπειρα χιούμορ μου», είπε.

    Ένας εκπρόσωπος της Apple επιβεβαίωσε επίσης ότι ο Blevins θα αποχωρήσει από την εταιρεία, μια απόφαση που ελήφθη από τον ανώτερο αντιπρόεδρο λειτουργιών της Apple, Jeff Williams. Ο Williams θα επιβλέπει την ομάδα του Blevins μετά την αποχώρησή του.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.