19.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Google τερματίζει τη λειτουργία του Stadia Cloud Gaming Platform

    Η Google ανακοίνωσε σήμερα ότι τερματίζει την υπηρεσία παιχνιδιών cloud Stadia, με την πρόσβαση να λήγει στα μέσα Ιανουαρίου 2023. Η Google θα παρέχει επιστροφές χρημάτων για όλες τις αγορές υλικού, όλες τις αγορές παιχνιδιών και όλες τις αγορές περιεχομένου πρόσθετων εντός εφαρμογής που έγιναν μέσω του καταστήματος Stadia.

    Το Stadia δεν μπόρεσε να κερδίσει τους χρήστες που περίμενε η Google, γι’ αυτό και κλείνει.

    Για πολλά χρόνια, η Google έχει επενδύσει σε πολλές πτυχές της βιομηχανίας παιχνιδιών. Βοηθάμε τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν και να διανείμουν εφαρμογές παιχνιδιών στο Google Play και στα Google Play Games. Οι δημιουργοί gaming προσεγγίζουν κοινό σε όλο τον κόσμο στο YouTube μέσω βίντεο, ζωντανής ροής και Shorts. Και η τεχνολογία ροής cloud μας προσφέρει καθηλωτικό παιχνίδι σε τεράστια κλίμακα.

    Πριν από μερικά χρόνια, παρουσιάσαμε επίσης μια υπηρεσία παιχνιδιών για καταναλωτές, τη Stadia. Και ενώ η προσέγγιση της Stadia για τη ροή παιχνιδιών για τους καταναλωτές βασίστηκε σε ισχυρά τεχνολογικά θεμέλια, δεν έχει κερδίσει την έλξη με τους χρήστες που περιμέναμε, οπότε λάβαμε τη δύσκολη απόφαση να ξεκινήσουμε τη λήξη της υπηρεσίας ροής Stadia.

    Το Google Stadia κυκλοφορεί μόλις από το 2019, αφού έκανε επίσημη πρεμιέρα τον Νοέμβριο του ίδιου έτους. Η υπηρεσία σχεδιάστηκε για να επιτρέπει το παιχνίδι που βασίζεται σε cloud σε μια σειρά συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των υπολογιστών, των Chromebook, των Mac, των iPhone και των iPad.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.