18.5 C
Athens
Friday, May 3, 2024
More

    Οι Metallica αισθάνονται ασφάλεια με το Apple Music

    lars-ulrich-of-metallica

    Ο Metallica drummer Lars Ulrich που είναι γνωστό πως κατά το παρελθόν είχε σοβαρά θέματα με μουσικές πλατφόρμες δίνει το πράσινο φως για το Apple Music που αναμένουμε να δούμε σύντομα.

    Σε συνέντευξη του στις Κάννες τόνισε πως ο τρόπος με τον όποιο η Apple θα διαχειριστεί την νέα της streaming υπηρεσία μουσικής τον ικανοποιεί απόλυτα.

    “Νομίζω πως η Apple είναι η πιο cool εταιρεία στον κόσμο. Είμαι μεγάλος οπαδός της Apple και των προϊόντων της ενώ είχα την χαρά και την τιμή να γνωρίσω τους περισσότερους ανθρώπους που δουλεύουν για την εταιρεία, εννοώ ανθρώπους κλειδιά της εταιρείας και μπορώ να σας πω πως αισθάνομαι ασφαλής με ότι είδα και μου είπαν”

    Η δήλωση αυτή έρχεται μετά την απόφαση την Apple να ανακαλέσει την αρχική της ιδέα του να μην πληρώνει τους μουσικούς για την 3μηνιαία δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των χρηστών στην νέα της υπηρεσία Apple Music.

    O Ulrich στο θέμα διανομής μουσικής εδώ και χρόνια είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος και κανείς δεν θα ξεχάσει τον πόλεμο που κήρυξε στο Napster.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles