21.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Οι Mac χρήστες είναι πιο παραγωγικοί από τους PC χρήστες

    Η ΙΒΜ κοινοποίησε μια νέα έρευνα που καταλήγει στο συμπέρασμα πως οι Mac χρήστες είναι πιο παραγωγικοί στην εταιρεία από ότι η PC χρήστες.

    Πίσω το 2015 η ΙΒΜ επίσημα ανακοίνωσε το Mac@IBM πρόγραμμα. Αυτό το πρόγραμμα επέτρεπε στους εργαζομένους της εταιρείας να διαλέξουν ένα Mac προϊόν για την εργασία τους αντί για ένα PC. Η IBM ξεκίνησε να αγοράζει έκτοτε περί τα 1,900 Mac κάθε εβδομάδα και είχε για κάθε σταθμό εργασίας και μια 24 υποστήριξη.

    Σύμφωνα με τα δεδομένα που κυκλοφόρησε η εταιρεία χρειάστηκε έναν εργαζόμενο υποστήριξης για 5,400 Mac χρήστες ενώ στην αντίπερα όχθη είχε έναν εργαζόμενο που υποστήριζε 242 PC χρήστες. Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι πως μόνο το 5% των Mac χρηστών καλέσαν την υποστήριξη αυτή ενώ το 40% των PC χρηστών κάναν μια αντίστοιχη ενέργεια.

    Το 2019 η έρευνα της IBM δείχνει πως σε αποδόσεις των Mac χρηστών ήταν ακόμη καλύτερες. Καταλήγει μάλιστα να αναφέρει πως οι Mac χρήστες είχαν και έχουν την τάση να είναι παραγωγικοί από τους αντίστοιχους PC χρήστες.

    Επίσης και στον τομέα της υποστήριξης υπάρχει μεγάλη διαφορά μιας και λιγότεροι άνθρωποι χρειάζονται για να υποστηρίξουν τα Mac προϊόντα. Σύμφωνα με την έρευνα 7 μηχανικοί μπορούν να υποστηρίξου μέχρι 200,000 Macs ενώ για τον ίδιο αριθμό PCs χρειάζονται περί τους 20 μηχανικούς.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles