15.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Οι Fortnite παίχτες του iOS πρέπει να κάνουν διαγραφή και εγκατάσταση εκ νέου του τίτλου εξαιτίας bug

    H Epic Games ανακοίνωσε στου Fortnite iOS παίχτες πως πρέπει να διαγράψουν τον τίτλο από την συσκευή τους και να τον εγκαταστήσουν εκ νέου αν θέλουν να συνεχίσουν να παίζουν.

    Εκατομμύρια iPhone και iPad χρήστες γρήγορα διαπίστωσαν πως δεν μπορούσαν να κάνουν load των δημοφιλή αυτό τίτλο στις συσκευές τους εξαιτίας ενός bug που παρουσιάστηκε στο 9.40.1 patch που έκαναν οι δημιουργοί του.

    Η περίεργη διόρθωση του προβλήματος που ανακοίνωσε η Epic Games όπως ήταν φυσικό έκανε πολλούς από αυτούς να δυσανασχετήσουν μιας και θα έπρεπε εκ νέου να κάνουν λήψη πολλών gigabytes.

    H Epic Games την Πέμπτη είχε ανακοινώσει πως οι παίχτες του Fortnite στο iOS θα έπρεπε να κάνουν λίγο υπομονή μέχρι να διορθωθεί το πρόβλημα. Μετέπειτα σε νέα ανακοίνωσε της ανέφερε χαρακτηριστικά:

    “Μετά από έρευνα που κάναμε οι iOS παίχτες μπορούν να διαγράψουν την εφαρμογή από την συσκευή τους και να προχωρήσουν στην εγκατάσταση της εκ νέου για να διορθωθεί το σφάλμα αυτό στην αναβάθμιση του τίτλου”

    Ακόμη και αν δεν έχετε κάνει εγκατάσταση της νέας αναβάθμισης άμεσα το πρόβλημα παραμένει. Θα πρέπει να κάνετε διαγραφή του τίτλου και νέα εγκατάσταση.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles