14.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Οι ελαττωματικές μπαταρίες της Samsung οδήγησαν σε πυρκαγιά εργοστάσιο της

    clspbrqggvxbjgbvvbxk

    Πάνω που ίσως κάποιοι ξεχάσανε πόσο άσχημες στιγμές περνάει η Samsung μετά την απόσυρση των Samsung Galaxy Note 7 από την παγκόσμια αγορά και των ελαττωματικών μπαταριών τους που οδηγούσαν σε πυρκαγιές και εκρήξεις, μια νέα είδηση σήμερα δείχνει πως ο εφιάλτης του Κορεατικού κολοσσού δεν έχει λάβει τέλος ακόμη.

    Σύμφωνα με το Reuters πυρκαγιά ξέσπασε σε ένα εργοστάσιο προμηθευτή μπαταριών της Samsung και η αιτία ναι καλά το μαντέψατε οι ίδιες ελαττωματικές μπαταρίες.

    Εκπρόσωπος της Samsung ανέφερε πως η φωτιά εκδηλώθηκε στον χώρο απορριμμάτων του εργοστασίου και δεν επηρεάστηκε το παραγωγικό κομμάτι των εγκαταστάσεων.

    Η πυροσβεστική που χρειάστηκε να στείλει 110 πυροσβέστες με 19 οχήματα ανέφερε πως η αιτία της πυρκαγιάς ήταν μπαταρίες λιθίου στον χώρο των απορριμμάτων αλλά και και μπαταρίες λιθίου σε εργαστήρια παραγωγής που είχαν μισοτελειωμένα πρωτότυπα μοντέλα.

    Τα μισοτελειωμένα πρωτότυπα μοντέλα κανείς δεν γνωρίζει τι συσκευές ήταν αλλά ας ελπίσουμε πως δεν επρόκειτο για Galaxy S8 συσκευές!!!

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles