17.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    [Οδηγός]|Πώς να ενεργοποιήσετε ή απενεργοποιήσετε την λειτουργία Photo Stream στο iOS;

    photo_stream_iphone_6_plus_hero

    Το Photo Stream είναι ένα χαρακτηριστικό το οποίο είναι διαθέσιμο στους χρήστες που έχουν iCloud. Συγχρονίζει αυτόματα τις φωτογραφίες που τραβάτε, μεταξύ όλων των συσκευών σας. Αυτό σημαίνει πως η φωτογραφία που τραβάτε με το iPhone σας, θα συγχρονιστεί αυτόματα με το iPad χωρίς να χρειάζεται να συνδέσετε καλώδια και να χρησιμοποιήσετε οποιουδήποτε είδους πρόγραμμα. Στις iOS συσκευές σας, το Photo Stream θα είναι δυνατό να σώσει τις 1000 πιο πρόσφατες φωτογραφίες ή εκείνες από τις τελευταίες 30 ημέρες. Αυτό που χρειάζεται μόνο να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε το Photo Stream σε όλες τις συσκευές σας. Και το καλήτερο από όλα; Δεν χρησιμοποιεί τον χώρο σας στο iCloud.

    Πώς να ενεργοποιήσετε ή απενεργοποιήσετε το Photo Stream στο iPhone ή το iPad;

    • Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις τις συσκευής στο iPhone ή το iPad
    • Πατήστε στο Photos & Camera
    • Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε  την επιλογή Upload to My Photo Stream

    photo_stream_turn_on_off_howto

     

    Μπορείτε επίσης να βρείτε την ίδια επιλογή για ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του Photo Stream στο Settings > iCloud > Photos. Θα πρέπει βέβαια να γνωρίζετε πως αν απενεργοποιήσετε το Photo Stream, οι φωτογραφίες που βρίσκονται στο Photo Stream θα αφαιρεθούν από την συγκεκριμένη συσκευή. Αυτό είναι μια ιδανική επιλογή αν δεν θέλετε οι φωτογραφίες σας να μοιράζονται με άλλες συσκευές που είναι συνδεδεμένες με τον iCloud λογαριασμό σας.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles