18.7 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Νέο ρεκόρ: Οι προ παραγγελίες iPhone 6 και 6 Plus έφτασαν ήδη τα 20 εκατομμύρια στην Κίνα

    china-iphone-6

    Τα νούμερα πραγματικά ζαλίζουν…..

    Μέσα σε μια περίοδο 3 ημερών από την στιγμή που ξεκίνησαν οι προ παραγγελίες για τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus στις 10 Οκτωβρίου οι Κινεζικοί πάροχοι και e-commerce καταστήματα συγκέντρωσαν τον εντυπωσιακό αριθμό προ παραγγελιών που αγγίζει πλέον τα 20 εκατομμύρια σύμφωνα με τα όσα επιβεβαιώνει το Tencent

    Οι τρεις πάροχοι την μεγαλύτερης αγοράς στον παγκόσμιο χάρτη – China Mobile, China Telecom και China Unicom — συγκέντρωσαν 10 εκατομμύρια προ παραγγελίες ενώ το ηλεκτρονικό κατάστημα Jingdong Mall περίπου 9.5 εκατομμύρια από τα όποια τα 4.6 εκατομμύρια είναι για το 4.7 ιντσών iPhone 6 και τα 4.82 εκατομμύρια για το iPhone 6 Plus.

    To DigiTimes αναφέρει πως σε αυτό το μοναδικό ρεκόρ των 20 εκατομμυρίων προ παραγγελιών συμπεριλαμβάνονται και αυτές στα Apple Store της χώρας αλλά δεν έχουν προσμετρηθεί ακόμη οι αντίστοιχες των Apple Premium Resellers.

    Χθες σας είχαμε ενημερώσει πως οι Κινεζικοί πάροχοι είχαν ανακοινώσει πως είχαν 4 εκατομμύρια προ παραγγελίες και για τις 2 συσκευές μέσα σε λιγότερο από δέκα ώρες με τα 2 πρώτα εκατομμύρια να έχουν γίνει μέσα σε μόλις 6 ώρες!!

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles