17 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Νέα Renders παρουσιάζουν τον σχεδιασμό των επερχόμενων AirPods 3

    Όπως σας είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο δημοσίευμα μας η iOS 13.2 beta έκρυβε μια έκπληξη μιας και σε αυτή βρέθηκε ένα εικονίδιο που θεωρητικά δείχνει την επόμενη γενιά AirPods.

    Το Phone Industry με βάση αυτό το εικονίδιο και τις μέχρι τώρα φήμες δημιούργησε τα δικά του renders για το πως θα μπορεί να μοιάζουν αυτά τα νέα ασύρματα ακουστικά της Apple.

    Τα νέα ακουστικά έχουν μεγάλες διαφορές σε σχέση με τους προκάτοχος τους . Αρχικά, το μέγεθος τους είναι μικρότερο και βλέπουμε το ενδεχόμενο η Apple να τοποθετήσει στις άκρες των ακουστικών ear tips από καουτσούκ ή κάποιο άλλο υλικό.

    Οι φήμες θέλουν αυτά τα νέα AirPods να ενσωματώνουν νέα χαρακτηριστικά όπως η noise cancellation λειτουργία και η αντοχή στο νερό και την σκόνη. Επιπλέον, θα μπορούσε να γίνει αντικατάσταση του H1 chip που παρουσιάστηκε νωρίτερα φέτος από ένα νεότερο chip ίσως με την ονομασία H2.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles