18.6 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Νέα iPhone 7 concepts με μια διαφορετική ματιά στο μέλλον [Videos]

    iPhone-vision-Next-780x435

    Πλέον και εφόσον η Apple μας παρουσίασε και επίσημα το iPhone SE μπορούμε να γυρίσουμε πίσω και να ξεκινήσουμε να βλέπουμε νέα iPhone 7 concepts.

    Σήμερα έχουμε δύο διαφορετικά για εσάς. Το ένα είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα από το άλλο αλλά και τα δύο σίγουρα έχουν ενδιαφέρον.

    Το πρώτο και πιο ιδιαίτερο concept που θα δείτε παρακάτω μας έρχεται από τον Marek Weidlich και φέρετε να δανείζετε επιταγές από τον καινοτόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας Henry Ford και ειδικά στο θέμα του χρώματος. To μοντέλο του λοιπόν είναι διαθέσιμο μόνο στο χρώμα silver, μόνο σε 4.7 ίντσες και με δύο επιλογές των 64 GB και 256 GB.

    To δεύτερο μας έρχεται από τον Geert van Uffelen, και παρουσιάζει ότι έχουμε ακούσει μέχρι στιγμής για το επερχόμενο iPhone 7.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles