14.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Νέα AirPods με ακύρωση θορύβου έκαναν την εμφάνιση τους στην iOS 13.2 beta

    Οι φήμες για μια νέας γενιάς AirPods με ακύρωση θορύβου δεν είναι σίγουρα κάτι νέο και το ακούμε και διαβάζουμε εδώ και πολύ καιρό. Μια νέα φωτογραφία που βρέθηκε στην iOS 13.2 beta μας δείχνουν πως μπορεί να μοιάζουν αυτά τα νέα ασύρματα ακουστικά της Apple.

    Εμφανισιακά θυμίζουν τα παλαιότερα in ear ακουστικά της εταιρείας αλλά φυσικά αυτά είναι ασύρματα. Με μια παρόμοια λοιπόν σχεδιαστική ομοιότητα όπως είχαμε δει και στην περίπτωση των AirPods που έχουμε σήμερα με τα EarPods που είναι η ενσύρματη λύση της Apple στην αγορά.

    Το εικονίδιο αυτό που βρέθηκε σήμερα ήταν μέσα στις ρυθμίσεις της προσβασιμότητας δείχνοντας έτσι πως αυτά τα νέα ακουστικά θα λειτουργούν και ως βοηθήματα ακοής με παρόμοιο τρόπο που κάνουν και τα τωρινά AirPods.

    Άλλες αναφορές μέσα στον πηγαίο κώδικα δείχνουν πως τα νέα AirPods θα έχουν διαφορετικά modes ακρόασης με ή χωρίς ακύρωση θορύβου που η Apple ονομάζει αυτή την στιγμή αυτό χαρακτηριστικό ως “focus mode”.

    O κωδικός μοντέλου αυτών των νέων ασύρματων ακουστικών είναι ο B298.

    Υπάρχει μια πιθανότητα αυτά τα νέα AirPods με ακύρωση θορύβου να ανακοινωθούν τον επόμενο μήνα όπου περιμένουμε από την Apple να παραχωρήσει ακόμη ένα media event.

    Επίσης αυτά τα νέα AirPods μοιάζουν πολύ με τις εικόνες που διέρρευσαν από το SlashLeaks τον προηγούμενο μήνα που υποτιθέμενα μας δείχνουν μια πρωτότυπη σχεδίαση για τα AirPods 3.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles