13 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Νέα μεγάλη διαφημιστική επίθεση της Samsung κατά του iPhone 5S [Videos]

    galaxy-s5-iphone-5s

    Την στιγμή που οι δικηγόροι της Samsung στην εν εξέλιξη δικαστική διαμάχη με την Apple βροντοφώναζαν στο δικαστήριο πως ο Κορεατικός κολοσσός δεν χρωστάει ούτε δεκάρα στην Apple μια νέα διαφημιστική καμπάνια ξεκίνησε κατά του iPhone 5S που σας παρουσιάζουμε παρακάτω:

    Full HD Display
    To Galaxy S5 με τις 5.1-ίντσες στην οθόνη του έχει 62% περισσότερη οθόνη από το iPhone 5S.

    Focus Features
    To Galaxy S 5 έχει Phase Detection Auto Focus, μια τεχνολογία που μέχρι πρότινος την βρίσκαμε μόνο στις DSLR κάμερες. Το χαρακτηριστικό αυτό βοηθάει στον χρήστη να κάνει λήψεις με μεγαλύτερη ευκρίνεια και λεπτομέρεια.

    Ultra Power Saving Mode
    Το Ultra Power Saving Mode, του Galaxy S 5 επιτρέπει στην συσκευή ακόμη και με 10% percent μπαταρία να δώσει 24 ώρες ομιλίας και μηνυμάτων.

    S Health
    Το Galaxy S 5 σας βοηθάει να οργανώνεται τους στόχους υγείας σας με την εφαρμογή S Health ενώ είναι το πρώτο smartphone στον κόσμο που έχει ενσωματωμένο αισθητήρα για να καταγράφει τους παλμούς της καρδίας σας.

    Water Resistance
    Το Galaxy S 5 είναι ανθεκτικό στο νερό.

    Η δική μας απάντηση σε όλα αυτά;

    Σίγουρα το Galaxy S5 όπως και οι προκάτοχοι του είναι από τα καλύτερα smartphones στην αγορά. Αυτό δεν σημαίνει πως το iPhone 5S που ήδη βρίσκεται στην αγορά εδώ και μήνες υστερεί και για όλα τα νέα χαρακτηριστικά που μας παρουσίασε με τόσο στόμφο η Samsung ανανεώνουμε το ραντεβού μας όταν το iPhone 6 γίνει διαθέσιμο.

    Όπως άπειρες φορές έχει τονίσει η Apple “ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ”

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles