16.3 C
Athens
Sunday, May 5, 2024
More

    Μια “τετράωρη εφιαλτική κωμωδία” θα είναι η επόμενη δουλειά του Άρι Άστερ

    Μετά τον σχετικό χαμό που ξεκίνησε από το Sundance του 2018 και αφορούσε το περιεχόμενο του «Hereditary», ο Άρι Άστερ μπήκε σχετικά απότομα στις ζωές μας. Η ταινία του μπήκε σε πάρα πολλές λίστες στο τέλος της χρονιάς και πριν καλά καλά φύγει από τη μνήμη των περισσοτέρων, ο ίδιος περιέγραφε το νέο φιλμ ως μια «αποκαλυπτική ταινία χωρισμού».

    Ναι, αυτή ήταν η πρώτη περιγραφή του «Midsommar», η οποία στέκεται ως κέντρο βάρους της υπόθεσης με βάση το περιεχόμενό της ταινίας. Ο Άστερ μάλιστα από την αρχή έδειξε ξεκάθαρα την αγάπη του για το χρονικό άπλωμα των ταινιών του και το original cut «Midsommar» είχε διάρκεια 171 λεπτά, πέφτοντας κοντά στο δίωρο για να συμμορφωθεί με τους όρους της διανομής. 

    Ο Άστερ πλέον κοιτά το μέλλον και το καινούργιο του…έπος που στήνει σιγά σιγά και σε μια συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα το περιέγραψε το ίδιο κρυπτικά, λέγοντας πως ετοιμάζει μια «τετράωρη εφιαλτική κωμωδία». Δεν ξέρουμε αν θα τα καταφέρει στη διάρκεια, καθώς πάλι η διανομή θα πιέσει για κάτι μικρότερο, όμως το «εφιαλτική κωμωδία» μπορεί να ειπωθεί και για τις 2 προηγούμενες ταινίες του, καθώς καταφεύγει συχνά σε χιουμοριστικές στιγμές ακόμη και σε καταστάσεις που παραδοσιακά περιγράφονται στον κινηματογράφο με μεγαλύτερη σοβαροφάνεια. 

    Πηγή

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles