11.3 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Μετά την ανακοίνωση του iPhone 11 μείωση των τιμών για τα iPhone XR και iPhone 8 που τα διατηρεί η Apple στην αγορά

    Η Apple και επίσημα ανακοίνωσε τα iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max σήμερα και μαζί με τις νέες συσκευές όπως αναμενόταν ήρθαν μειώσεις τιμών για τα παλαιότερα μοντέλα.

    Έτσι με την εισαγωγή στην αγορά των iPhone 11 και iPhone 11 Pro η Apple μειώνει την τιμή του iPhone XR με το μοντέλο να ξεκινάει πλέον στα $599. Αυτό σημαίνει μια μείωση τιμής των $150.

    Την ίδια στιγμή η σειρά του iPhone 8 παραμένει επίσημα στην αγορά από την Apple με μια τιμή στα $449 από $599 που είχε. Το iPhone 8 Plus πλέον θα ξεκινάει από τα $549 από τα $699 που είχε μέχρι και σήμερα.

    Η Apple επίσημα μιλώντας πάντα αποσύρει από την αγορά την σειρά των iPhone 7, iPhone XS και iPhone XS Max.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles