17 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Μείωση αποθεμάτων των iPod Shuffle

    Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, διαπιστώθηκε πως πολλά Apple Stores είχαν αρχίσει να έχουν αρκετά προβλήματα με τα αποθέματα των συσκευών iPod Shuffle, η οποία οδήγησε φήμες οι οποίες ανέφεραν ότι μάλλον η συγκεκριμένη συσκευή φτάνει στο τέλος της. Παρόλα αυτά, οι μόνες αναβαθμίσεις που είχαμε στο iPod Shuffle από το Σεπτέμβριο του 2010 είναι οι συστηματικές αλλαγές στα διαθέσιμα χρώματα των συσκευών, η οποία άνοιξε την πόρτα για ερωτήσεις για το ποια θα είναι η μοίρα της συγκεκριμένη συσκευής.

    ipod_shuffle_lineup

    Σύμφωνα με την Billboard, η μείωση των αποθεμάτων της συγκεκριμένης σειράς iPod αποτελεί πραγματικά μια προσωρινή μείωση η οποία οφείλεται σε πρόβλημα στην παραγωγή και προμήθεια των υλικών αυτών των συσκευών. Συγκεκριμένα αναφέρεται:

    Rather than being discontinued, however, sources with knowledge of the situation tell Billboard that Apple is actually going thorough component supplier changes that have interrupted production of the Shuffle.

    Apple declined to comment.

    Πράγματι, η προμήθεια των συγκεκριμένων συσκευών είναι αρκετά δύσκολη, αν κρίνουμε πως σε περίπτωση παραγγελίας οποιουδήποτε χρώματος, ο εκτιμώμενος χρόνος αποστολής παραγγελίας είναι από 7 έως 10 ημέρες. Ωστόσο, κάποια καταστήματα έχουν άμεσα διαθέσιμα κάποιο από τα χρώματα των iPod Shuffle , ενώ πολλά καταστήματα δείχνουν πως η συσκευή δεν είναι διαθέσιμη και σε περίπτωση που την παραγγείλει κάποιος τότε θα πρέπει να πάει στο Apple Store να την παραλάβει.

    Κατά το πέρασμα του χρόνου, βλέπουμε πως αρκετοί χρήστες έχουν απορρίψει τα iPod ως επιλογή συσκευής όπου θα αποθηκεύουν την μουσικής, προτιμώντας τα smartphones όπου θα μπορούν να έχουν την μουσική τους και όλα τα υπόλοιπα πολυμέσα σε μία μόνο συσκευή. Αυτό, επομένως, έχει καταστήσει αβέβαιη την μοίρα όλων των σειρών iPod που κυκλοφορούν, καθώς πλέον η εταιρεία παρέχει smartphones με μεγάλο αποθηκευτικό όπου ο κάθε χρήστης θα μπορεί να έχει την μουσική του, τα βίντεο, τις φωτογραφίες και άλλα πολυμέσα σε μία μόνο συσκευή, χωρίς να χρειάζεται να έχουν μαζί τους πληθώρα συσκευών.

    Τέλος, πρέπει να αναφέρουμε πως τα iPod αποτελούν αρκετά βολικές συσκευές σε περιπτώσεις αθλητών παράδειγμα, όπου βλέπουμε αρκετούς κατά την διάρκεια σωματικής άσκησης, να τα έχουν είτε στο μπράτσο τους είτε στην μέση τους χωρίς να τους ενοχλεί στην άσκηση. Από την άλλη, αν δοκιμάσει κανείς να πάρει μαζί του το iPhone 6 Plus στο γυμναστήριο και προσπαθήσει να τρέξει σε κάποιο διάδρομο, τότε θα καταλάβει ότι καθίσταται σχεδόν αδύνατο να χρησιμοποιήσει την συσκευή του κατά την διάρκεια της άσκησης, καθώς υπάρχει κίνδυνος είτε να του πέσει από τα χέρια, είτε πολλές φορές να μην χωράει σε καμία τσέπη με αποτέλεσμα να χρειάζεται να το κρατάει στα χέρια του καθ’ όλη την διάρκεια της άσκησης. Άρα, σε τέτοιες μεμονωμένες περιπτώσεις, τα iPod είναι μονόδρομος.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles