20.1 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Μήνυση κατά της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο που καταλαμβάνει το iOS 8

    ios-8.1-federighi-500x313

    Η Apple διαφήμισε το νέο της λογισμικό ως “The biggest iOS release ever.” αλλά σίγουρα δεν εννοούσε την χωρητικότητα που καταλαμβάνει στην συσκευή σας.

    Η SiliconBeat αναφέρει σήμερα πως έχει κατατεθεί μήνυση στην Apple για τον λόγο του ότι δεν ενημερώνει τους καταναλωτές της για το πόσο αποθηκευτικό χώρο καταλαμβάνει το iOS 8  στην συσκευή τους. Έτσι έμμεσα σύμφωνα πάντα με την μηνυτήριο κατηγορία αναγκάζει τους χρήστες να αγοράσουν περισσότερο iCloud αποθηκευτικό χώρο.

    “Αισθανόμαστε πως ένας μεγάλος αριθμός χρηστών έχουν εξαπατηθεί” αναφέρει χαρακτηριστικά ο δικηγόρος William Anderson.

    H Samsung αντιμετώπισε ένα παρόμοιο πρόβλημα και μηνύσεις όταν οι χρήστες του Galaxy S4 των 16 GB αντιληφθήκαν πως το λογισμικό καταλάμβανε 8 GB αποθηκευτικού χώρου. Η δικαιολογία της Samsung ήταν πως το έκανε αυτό για να δώσει περισσότερα χαρακτηριστικά και δυνατότητες στους χρήστες της συσκευής.

    Η Apple έχει δεχθεί και άλλη μήνυση στο πρόσφατο παρελθόν από Καναδικό δικαστήριο για παραπλάνηση του αποθηκευτικού χώρου των iPod.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles