17.4 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της 2ης σεζόν του The Rain, της θρίλερ σειράς του Netflix που κέρδισε τις εντυπώσεις

    Η Netflix σήμερα κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της 2ης σεζόν της δραματικής θρίλερ σειράς The Rain. Η Δανέζικη αυτή παραγωγή αποκόμισε πολύ καλές κριτικές για την 1η σεζόν της χάρη στην πολύ καλή δουλειά των Jannik Tai Mosholt (Borgen) , Esben Toft Jacobsen και Christian Potalivo.

    Ο κόσμος όπως τον ξέρουμε έχει τελειώσει. Έξι χρόνια μετά το φονικό πέρασμα ενός ιού που μεταφέρεται με τη βροχή και έχει αφανίσει σχεδόν το σύνολο του πληθυσμού της Σκανδιναβίας, δύο αδέρφια από τη Δανία βγαίνουν από την ασφάλεια του καταφυγίου τους σε έναν κόσμο όπου κάθε απομεινάρι του πολιτισμού έχει εξαφανιστεί. Σύντομα τα αδέρφια συναντούν μια ομάδα με νεαρούς επιζήσαντες και μαζί αρχίζουν μια επικίνδυνη περιπλάνηση στην έρημη Σκανδιναβία αναζητώντας άλλα ίχνη ζωής.

    Δείτε το νέο trailer παρακάτω:

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles