14.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Κατεβάστε αυτές τις $35 αξίας Mac εφαρμογές Δωρεάν σήμερα

    Mac-Apps-free

    Η Κυριακή έφτασε και ως είθισται σας παρουσιάζουμε μια σειρά από πολύ καλές εφαρμογές για το Mac σας που μπορείτε να τις κατεβάσετε σήμερα εντελώς δωρεάν.

    Να τονίσουμε πως αν μας ακολουθείτε στις σελίδες μας στο Facebook και Twitter καθημερινά ανεβάζουμε εφαρμογές που γίνονται δωρεάν. 

    Ας ξεκινήσουμε λοιπόν την σημερινή Mac λίστα:

    PDF to Word Super ($6.99 – ΔΩΡΕΑΝ / Mac)

    pdf-to-word

    Αν ψάχνετε μια λύση για να μετατρέψετε τα PDF αρχεία σας σε Word τότε αυτή η εφαρμογή είναι για εσάς. Επίσης θα έχετε την δυνατότητα να επεξεργάζεστε PDF και πολλά ακόμη.

    Κατεβάστε την εφαρμογή εδώ

    Keycard ($6.99 – ΔΩΡΕΑΝ / Mac)

    keycard

    Αυτή η εφαρμογή θα μετατρέψει την iOS συσκευή σας σε ένα keycard για την ασφάλεια σας. Έτσι την επόμενη φορά που θα απομακρυνθείτε από το Mac σας κρατώντας το iPhone η iPad σας το Mac σας αυτόματα θα κλειδώσει. Μόλις επιστρέψετε το Mac σας αυτόματα θα ξεκλειδώσει.

    Κατεβάστε την εφαρμογή εδώ

    FinalTouch ($8.99 – ΔΩΡΕΑΝ / Mac)

    finaltouch

    Αυτή η εφαρμογή είναι πάρα πολύ απλή αλλά συνάμα πολύ χρήσιμη. Επιτρέπει στους χρήστες της να μειώνουν την ταχύτητα του ποντικιού έτσι ώστε να έχουν απίστευτα ακριβή απόκριση από αυτό.

    Κατεβάστε την εφαρμογή εδώ

    Troga ($0.99 – ΔΩΡΕΑΝ / Mac)

    troga

    Μια εφαρμογή μετάφρασης που κάποιοι θα την βρείτε ένα πολύτιμο εργαλείο.

    Κατεβάστε την εφαρμογή εδώ

    Recorder Pro ($9.99 – ΔΩΡΕΑΝ / Mac)

    recorder-pro

    Μια πολύ δυνατή εφαρμογή ηχογράφησης ήχου – Η εφαρμογή καταγράφει απ ευθείας σε MP3 και ACC ενώ μπορείτε πολύ εύκολα να μοιραστείτε τις ηχογραφήσεις σας.

    Κατεβάστε την εφαρμογή εδώ

    App for Gmail ($0.99 – ΔΩΡΕΑΝ / Mac)

    app-for-gmail

    Αν ψάχνετε ένα γρήγορο τρόπο να για έχετε πρόσβαση στο Gmail σας από την Menu bar του Mac σας τότε αυτή η εφαρμογή είναι για εσάς.

    Κατεβάστε την εφαρμογή εδώ

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles