19.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Και τα 3 iPhones του 2020 θα έχουν το πιο ανεπτυγμένο 5G chip της αγοράς

    Η Apple στις φετινές της ναυαρχίδες έφερε αρκετές νέες λειτουργίες και νέα χαρακτηριστικά αλλά ένα που δεν είδαμε ήταν η υποστήριξη 5G δικτύων. Σύμφωνα με νέα αναφορά του Nikkei και τα 3 iPhones το 2020 θα έχουν το πιο ανεπτυγμένο 5G chip της αγοράς.

    Η Apple όπως έχουμε αναφέρει έχει κλείσει συμφωνία με την Qualcomm για τα 5G modem για τα επερχόμενα μοντέλα της.

    Πάρα αυτά όμως υπάρχουν αρκετές φήμες που αναφέρουν πως η εταιρεία ετοιμάζει και ένα δικό της 5G modem το οποίο θα είναι ενσωματωμένο στον νέο επεξεργαστή σειράς A της Apple. Ένα τέτοιο chip χρονικά θα μπορούσε να είναι έτοιμο μέσα στο 2022.

    Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναφέρουν πως τα νεότερα 5G iPhones θα επαναφέρουν τις πωλήσεις της Apple στην κατηγορία των smartphones σε μεγάλα κέρδη.

    Για φέτος η Apple αποφάσισε να μην μπει σε αυτό τον χώρο των 5G δικτύων ίσως όχι και άδικα μιας και η κάλυψη ακόμη και στην Αμερική δεν είναι ιδανική καθώς και οι ίδιες οι συνδέσεις αντιμετωπίζουν ακόμη και σήμερα προβλήματα.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles