Η Warner ανακοινώνει αλλαγές στην κυκλοφορία των ταινιών «The Batman» και «Sopranos»

0
1872

Με το «Tenet» του Κρίστοφερ Νόλαν ακίνητο (μέχρι στιγμής) για 17 Ιουλίου και λίγες εβδομάδες μετά την επανατοποθέτηση της «Wonder Woman 1984» στις 14 Αυγούστου (από αρχές Ιουνίου), η Warner Bros. ανακοίνωσε χθες νέες ημερομηνίες για μερικούς από τους σημαντικότερους και πιο εμπορικούς τίτλους της.

Το «The Batman» του Ματ Ριβς, μία νέα νουαρ ανάγνωση του Σκοτεινού Ιππότη με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον και ένα all-star καστ, αλλάζει ημερομηνία από τις 25 Ιουνίου 2021 για 1η Οκτωβρίου 2021. Η ταινία είχε ξεκινήσει γυρίσματα πριν μερικές εβδομάδες, με τον σκηνοθέτη να δηλώνει πως μέχρι την υποχρεωτική απαγόρευση λόγω της πανδημίας είχαν ολοκληρώσει το 25% της ταινίας.

Μαζί με τον Ιππότη της Γκόθαμ, η Warner αλλάζει και την έξοδο του πρίκουελ της τηλεοπτικής σειράς «Sopranos» με τίτλο «The Many Saints of Newark» που αναμενόταν στις αίθουσες 25 Σεπτεμβρίου. Η ταινία με πρωταγωνιστή τον γιο του Τζέιμς Γκοντολφίνι, Μάικλ, στο ρόλο του Τόνι Σοπράνο θα κυκλοφορήσει στις 12 Μαρτίου 2021.

Το στούντιο προχώρησε επίσης στην ανακοίνωση μερικών ακόμα αλλαγών που επηρεάζουν αρκετές ταινίες, μεταξύ των οποίων και δυο της DC. Συγκεκριμένα το «Shazam 2» θα αργήσει 7 μήνες (από 1η Απριλίου μεταφέρεται στις 4 Νοεμβρίου 2022), ενώ το «The Flash» θα «τρέξει» ένα μήνα νωρίτερα (από 1η Ιουλίου μεταφέρεται στις 2 Ιουνίου 2022). Η βιογραφία του Έλβις Πρίσλεϊ δια χειρός Μπαζ Λούρμαν, με πρωταγωνιστή τους Όστιν Μπάτλερ και Τομ Χανκς (ο λόγος για τον οποίο ο Χανκς βρισκόταν στην Αυστραλία, όπου και διαγνώσθηκε με Covid-19) θα «τραγουδήσει» στις 5 Νοεμβρίου 2021 (αρχική ημερομηνία 1η Οκτωβρίου) και το αθλητικό δράμα «King Richard» με τον Γουιλ Σμιθ πάει ένα χρόνο μετά (από 25 Νοεμβρίου 2020 αναβάλλεται για 19 Νοεμβρίου 2021).