17.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Pegatron ξεκινάει τεράστιο αριθμό προσλήψεων για το επόμενης γενιάς iPhone

    iPhone-6-front-camera

    Με λιγότερους από 2 μήνες πριν την αναμενόμενη παρουσίαση της επόμενης γενιάς iPhone η Pegatron σύμφωνα με πληροφορίες προχώρησε σε μια σειρά προσλήψεων που οι εκτιμήσεις θέλουν να αγγίζουν ακόμη και τις 40.000 εργαζομένους.

    Οι αποστολές των νέων iPhone – iPhone 6S και iPhone 6S Plus – εκτιμάται ότι θα αγγίξουν τις 25 εκατομμύρια συσκευές το τρίτο τρίμηνο της φετινής χρονιάς αγγίζοντας τις 50 εκατομμύρια συσκευές το τρίμηνο των Χριστουγέννων.

    Μέχρι στιγμής όλοι πιστεύουν και μέσα σε αυτούς και ο πάντα αξιόπιστος John Gruber, πως τα επόμενης γενιάς iPhone θα είναι η μεγαλύτερη “S” αναβάθμιση που έγινε ποτέ και πιο συγκεκριμένα η μεγαλύτερη αναβάθμιση σε ότι αφορά την κάμερα της συσκευής.

    Άλλες φήμες κάνουν λόγο πως οι νέες συσκευές θα έχουν την διπλάσια 4G LTE ταχύτητα, αναβαθμισμένο NFC, ένα γρηγορότερο Touch ID, ενσωμάτωση της τεχνολογίας Force Touch και για τέλος έναν A9 επεξεργαστή με 2GB RAM.

    Την περασμένη εβδομάδα το Bloomberg ανέφερε πως η Apple έχει ήδη ξεκινήσει την παραγωγή των επόμενης γενιάς iPhone προσπαθώντας να προλάβει έτσι την αναμενόμενη ζήτηση που θα έχουν οι νέες αυτές συσκευές.

    Πέρα από την Pegatron στην συναρμολόγηση θα ενσωματωθεί και η Foxconn ενώ η παραγωγική αλυσίδα θα συμπληρωθεί και από τους Largan, Flexion και Zhen Ding.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles