22.1 C
Athens
Wednesday, May 1, 2024
More

    Η Nintendo τελικά υποχώρησε: Mario, Zelda, και πολλοί ακόμη τίτλοι σύντομα στο smartphone σας

    Screen-Shot-2014-01-28-at-14.54.52-940x651

    Η Nintendo εδώ και χρόνια υπερασπιζόταν την θέση της που την ήθελε να μην δημιουργεί παιχνίδια για smartphones και tablets αλλά τελικά όλα αυτά θα αλλάξουν στο πολύ άμεσο μέλλον.

    Mario, Zelda, Donkey Kong και άλλοι γνωστοί τίτλοι της εταιρείας σύντομα θα βρουν τον δρόμο τους στο Android και iOS μιας και η εταιρεία ανακοίνωσε πως θα ξεκινήσει σύντομα την δημιουργία τους για ένα τέτοιο περιβάλλον με την βοήθεια του DeNA.

    Η Nintendo δεν έχει αναφέρει ποιος τίτλους θα δούμε αρχικά αλλά σίγουρα μεγάλες σειρές όπως Mario Kart και Super Smash Bros μαζί με τα Mario και Zelda σίγουρα είναι μέσα στα πλάνα.

    H εταιρεία μαζί με την DeNA θα δημιουργήσουν τα παιχνίδια με την Nintendo να επιμένει πως δεν θα είναι μια απλή μεταφορά των ήδη υπάρχον τίτλων αλλά θα προσφέρουν τελείως νέες εμπειρίες.

    Ευχάριστα νέα λοιπόν τα νέα για όλους τους gamers και μια κίνηση που την περιμέναμε από την Nintendo εδώ και πολλά χρόνια.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles