22.4 C
Athens
Tuesday, April 16, 2024
More

    Η iOS 15.4 beta 4 προσθέτει ειδοποιήσεις κατά της μη ορθής παρακολούθησης στα AirTag και σε άλλα αξεσουάρ του Find My

    Η Apple κυκλοφόρησε την Τρίτη την τέταρτη beta του iOS 15.4 στους προγραμματιστές, η οποία έρχεται πριν από τη φημολογούμενη ειδική εκδήλωση στις αρχές του επόμενου μήνα. Όπως υποσχέθηκε η εταιρεία, η σημερινή beta προσθέτει ειδοποιήσεις κατά της παρακολούθησης στα AirTags και σε άλλα αξεσουάρ Find My.

    Μετά από πολλαπλές αναφορές σχετικά με την προστασία της ιδιωτικής ζωής που σχετίζονται κυρίως με το AirTag, καθώς ορισμένοι άνθρωποι χρησιμοποιούν το αξεσουάρ για την παρακολούθηση και την παρακολούθηση άλλων χωρίς συγκατάθεση, η Apple υποσχέθηκε να προσθέσει νέες ειδοποιήσεις ασφαλείας σε μια μελλοντική ενημέρωση iOS. Το 9to5Mac ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει ότι το iOS 15.4 beta 4 εισάγει τέτοιες αλλαγές.

    Για παράδειγμα, οι χρήστες θα βλέπουν τώρα ένα νέο μήνυμα κατά τη ρύθμιση ενός AirTag που καθιστά σαφές ότι το αξεσουάρ είναι συνδεδεμένο με το Apple ID τους, το οποίο περιέχει τα προσωπικά τους δεδομένα.

    Το μήνυμα λέει ότι η χρήση του AirTag για την παρακολούθηση ατόμων χωρίς συγκατάθεση είναι ένα “έγκλημα σε πολλές περιοχές σε όλο τον κόσμο” και ότι η παρακολούθηση θυμάτων μπορεί να προκαλέσει την αστυνομία και άλλες αρχές να ζητήσουν πληροφορίες σχετικά με τον ιδιοκτήτη του AirTag.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.