20.6 C
Athens
Thursday, May 2, 2024
More

    Η αστυνομία επιβεβαιώνει την κατάσταση ομηρίας που εκτυλίχθηκε στο Apple Store του Άμστερνταμ

    Η Αστυνομική Μονάδα του Άμστερνταμ επιβεβαίωσε ότι μια ληστεία που έγινε κατάσταση ομηρίας και συνέβη στο Apple Store που βρίσκεται στο Leidseplein. Σε ένα μήνυμα που δημοσιεύτηκε στο Twitter, η αστυνομία του Άμστερνταμ δήλωσε ότι υπάρχει μια “κατάσταση ομηρίας” στο Apple Store, αλλά ότι δεν μοιράζεται περαιτέρω λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή “για την ασφάλεια των εμπλεκομένων”.

    Η αστυνομία του Άμστερνταμ επιβεβαίωσε τώρα ότι ο όμηρος που εμπλέκεται σε αυτή την κατάσταση είναι ασφαλής. “Δεκάδες” άλλοι άνθρωποι που κρυβόντουσαν στο Apple Store κατάφεραν επίσης να φύγουν με ασφάλεια. Ο ιστότοπος της Apple αναφέρει ότι το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή.

    “Από την έναρξη της κατάστασης ομηρίας στο Apple Store στο Leidseplein, αρκετοί άνθρωποι κατάφεραν να εγκαταλείψουν το κτίριο.

    Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο όμηρος είναι από το Apple Store. Βρίσκεται στο δρόμο και με ένα ρομπότ και εξετάζεται για εκρηκτικά. Από απόσταση, οι αστυνομικοί τον ελέγχουν με πυροβόλα όπλα. Ο όμηρος είναι σε ασφαλές μέρος.”

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.