16.7 C
Athens
Saturday, May 4, 2024
More

    Αναφορά: Το iPhone 14 θα μπορούσε να διαθέτει βελτιωμένη διάρκεια ζωής μπαταρίας καθώς η Apple εγκαταλείπει τη Samsung για νέα τσιπ 5G της TSMC

    Μετά τη βελτίωση της Apple σε σχέση με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στη γραμμή iPhone 13, φαίνεται ότι η εταιρεία θα μπορούσε να πάει ένα βήμα παραπέρα με το iPhone 14, καθώς εγκαταλείπει τη Samsung για μικρότερα και βελτιωμένα τσιπ 5G της TSMC.

    Σύμφωνα με μια έκθεση της Economic Daily News της Ταϊβάν, o κατασκευαστής chips TSMC ανέλαβε τα ηνία από την Samsung με την προηγμένη διαδικασία κατασκευής που έχει και πρόκειται να έχει όλες τις παραγγελίες για τα τσιπ 5G της Apple για την επερχόμενη γραμμή iPhone 14.

    Αναλυτές της αγοράς αναφέρουν ότι αυτά τα τσιπ 5G θα χρησιμοποιήσουν την αρχιτεκτονική 6nm της TSMC, η οποία ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στο Τεχνολογικό Φόρουμ TSMC το 2021.

    Εκτός από την βελτιωμένη απόδοση πάνω στο 5G και το Wi-Fi, ένας άλλος εξαιρετικός λόγος ανάδειξης αυτού του νέο τσιπ στο iPhone 14 είναι χώρος για περισσότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας της συσκευής. Όχι μόνο αυτό, τα μόντεμ 5G εξακολουθούν να διψούν για ενέργεια, γι ‘αυτό η Apple δεν συνιστά στους χρήστες να έχουν 5G ανοιχτό όλη την ώρα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.