23.6 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Hyundai “πήρε κάποια μαθήματα” από τα λάθη της στις συνομιλίες της με την Apple

    Μια νέα αναφορά τονίζει πως η Hyundai σίγουρα πήρε μαθήματα μετά από τα δημόσια σχόλια που έκανε για το Apple Car project της Apple.

    Από το Bloomberg:

    “Ο Hyundai Motor Group πρόεδρος Euisun Chung που αποτέλεσε την κεντρική φυσιογνωμία στον μετασχηματισμό της εταιρείας από έναν τυπικό κατασκευαστή αυτοκινήτων σε έναν mobility γίγαντα που κάνει promoting ακόμη και ιπτάμενα αυτοκίνητα, είχε την πρώτη του άσχημη και παράλληλα δημόσια προβολή αυτή την εβδομάδα. Την Δευτέρα μετά από ένα μήνα έντονων φημών σχετικά με το ποια εταιρεία θα συνεργαστεί με την Apple για το Apple Car Project τόσο η Hyundai όσο και η θυγατρική της Kia σε ξεχωριστές δηλώσεις αναγκάστηκαν να αναφέρουν δημόσια πως δεν είχαν κάποιες συζητήσεις με την Apple ακυρώνοντας ότι είχαν αναφέρει προηγούμενος οι ίδιοι για την προσπάθεια επίτευξης μιας συμφωνίας.”

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι πρώιμες και βιαστικές ανακοινώσεις που έγιναν από την Hyundai σίγουρα έκαναν την Apple έξω φρενών και την απογοήτευσαν τόσο που δύσκολο θα ξεκινήσει στο μέλλον ένας δεύτερος κύκλος συνομιλιών.

    Το να διατηρεί ένας συνεργάτης της Apple, μελλοντικός ή μη, της εσωτερικές συνομιλίες μυστικές είναι κάτι απίστευτα σημαντικό και το α και το ω για την Apple.

    Το περιστατικό αυτό και όσα έγιναν αυτό το διάστημα σίγουρα αποτελεί μια ντροπή για τον νέο πρόεδρο της Hyundai που πρόσφατα πήρε τα ηνία της εταιρείας από τον πατέρα του.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.