16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Οι πωλήσεις του iPhone 12 mini συνεχίζουν να είναι πολύ λίγες και το 2021

    Ένα νέο δημοσίευμα από το Reuters σήμερα και βασισμένο σε δεδομένα της Counterpoint Research, αναφέρει πως το iPhone 12 mini σημείωσε μόλις το 5% των πωλήσεων της iPhone 12 σειρά για το πρώτο μισό του Ιανουαρίου στην Αμερική. Αυτή είναι μια νεότερη αναφορά που δείχνει πως η εν λόγω συσκευή σημειώνει λιγότερες πωλήσεις από ότι είχε υπολογίσει η Apple αρχικά.

    Σύμφωνα με το Reuters:

    “Οι πωλήσεις του iPhone 12 mini στην Αμερική ήταν μόλις το 5% των συνολικών πωλήσεων νέων iPhone για το πρώτο μισό του Ιανουαρίου. Ακόμη μια απόδειξη πως η ζήτηση για μια μικρότερη iPhone συσκευή δεν υπάρχει και πως οι περισσότεροι καταναλωτές φέτος στράφηκαν περισσότερα στην Pro σειρά της εταιρείας.”

    Στο δημοσίευμα επίσης γίνεται αναφορά και στον αναλυτή William Yang της J.P Morgan που προβλέπει πως η Apple μπορεί να σταματήσει συνολικά την παραγωγή του iPhone 12 mini κατά το δεύτερο οικονομικό τρίμηνο. Αυτό δεν σημαίνει πως η Apple θα το αποσύρει από την αγορά αλλά ότι η εταιρεία θα παραμείνει στις συσκευές iPhone 12 mini που δεν έχουν πουληθεί ακόμη και δεν θα παράγει νέες.

    O Yang επίσης ανέφερε πως αυτό που βλέπουμε με το iPhone 12 mini είναι παράδειγμα κατεύθυνσης ολόκληρης της αγοράς ως σύνολο στον χώρο των smartphones.

    Παρά το γεγονός πως το στοίχημα με το iPhone 12 mini της Apple δεν φαίνεται να πέτυχε, η Apple σημειώνει μεγαλύτερες πωλήσεις από ότι περίμενε εξαιτίας της μεγαλύτερης ζήτησης των άλλων μοντέλων της 12 σειράς και ειδικά των iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.