17.5 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Apple εστιάζει σε ένα ‘clamshell’ foldable iPhone, σύμφωνα με τον γνωστό leaker Prosser |Βίντεο

    Μια νέα αναφορά από τον γνωστό leaker για θέματα της Apple, Jon Prosser, αναφέρει πως η εταιρεία έχει στρέψει την προσοχή της σε έναν clamshell σχεδιασμό στα πρωτότυπα folding iPhone της.

    Στο τελευταίο επεισόδιο της Front Page Tech εκπομπής του στο YouTube, ο Prosser τονίζει πως η Apple φαίνεται να έχει καταλήξει στον σχεδιασμό του foldable iPhone της.

    Αυτή την στιγμή λοιπόν η Apple κλείνει περισσότερο σε έναν clamshell σχεδιασμό. Ο ίδιος αναφέρει πως οι πηγές του δεν ήταν ξεκάθαρες γιατί η εταιρεία δίνει πλέον ξεκάθαρο προβάδισμα σε αυτό τον σχεδιασμό αλλά στο παρασκήνιο οι νέες πρωτότυπες iPhone συσκευές δημιουργούνται με βάση αυτόν.

    Ο Prosser αναφέρει επίσης πως η Apple σχεδιάζει αυτό το folding iPhone σε πολλαπλά χαρούμενα χρώματα μακριά από τα πιο σοβαρά και βιομηχανικά της Pro σειράς.

    Αυτό σημαίνει πως η Apple θα κάνει promoting μια τέτοια συσκευή προς τους καθημερινούς χρήστες αντί να στοχεύσει τους πιο premium καταναλωτές και έτσι μάλλον αυτή η συσκευή θα είναι και πιο οικονομικά προσιτή.

    Τέλος ο ίδιος αναφέρει πως αυτή η folding iPhone συσκευή δεν υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσει του χρόνου. Το γεγονός μάλιστα πως είμαστε ακόμη σε πρώιμα πρωτότυπα στάδια σχεδίασης σημαίνει πως η Apple μπορεί τελικά να μην την κυκλοφορήσει και ποτέ στην αγορά.

    Δείτε και το βίντεο παρακάτω:

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.