17.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Eve ανακοίνωσε τα HomeKit συμβατά Eve Energy Strip και Light Strip

    Η Eve Systems ανακοίνωσε σήμερα 2 νέα έξυπνα αξεσουάρ στο φετινό CES 2019. To Eve Energy Strip και το Eve Light Strip που θα γίνουν διαθέσιμε παγκοσμίως φέτος.

    Με ενσωμάτωση της HomeKit τεχνολογίας το Eve Energy Strip θα επιτρέπει τον έλεγχο, αυτοματισμό και ασφάλεια των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών σας και όχι μόνο. Είναι σχεδιασμένο για να προστατεύει τις συσκευές από υπερφορτίσεις ρεύματος, καθώς και από διακυμάνσεις και διακοπές. Το Energy Strip θα προσφέρει υποδοχές για 3 μπρίζες συσκευών που θα μπορείτε εν συνεχεία να τις ελέγχετε από την Eve ή Home εφαρμογής της Apple ή μέσω της φωνής σας χρησιμοποιώντας την Siri.

    Με το Eve Energy Strip μπορείτε να δημιουργήσετε HomeKit σκηνές, να ορίσετε κανόνες καθώς και προγράμματα για το πότε οι συσκευές σας να κλείνουν και να ανοίγουν. Επίσης θα μπορείτε να κάνετε μέτρηση της κατανάλωσης της ενέργειας αυτών.

    Το Eve Light Strip τώρα έχει ονομαστεί ως το πιο φωτεινό Homekit συμβατό LED strip μέχρι σήμερα. Η ταινία με led αυτή προσφέρει εκατομμύρια χρώματα και πάνω από 1,800 lumens. To Light Strip δεν χρειάζεται χρήση κάποιου bridge ή gateway και μπορεί να συνδεθεί απευθείας στο δίκτυο σας.

    Μέσω της εφαρμογής Eve ή Home της Apple μπορείτε να δημιουργήσετε διαφορετικές σκηνές και επίσης να αλλάξετε τα χρώματα και την φωτεινότητα μέσω της Siri.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles