24.4 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Η EA προφέρει δωρεάν τη βασική έκδοση του The Sims 4 για περιορισμένο διάστημα

    Η EA ανακοίνωσε ότι δίνει δωρεάν το The Sims 4 σε υπολογιστές και για Mac για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Η έκδοση που δίνει η εταιρεία είναι το The Sims 4 Standard Edition, η οποία κοστίζει 39.99€, οπότε πρόκειται για το βασικό παιχνίδι χωρίς κάποιο από τα DLC.

    Το The Sims 4 είναι λοιπόν διαθέσιμο δωρεάν, τόσο για Windows όσο και για Mac, μέχρι 28 Μαΐου 2019 και 21:00 ώρα Ελλάδος. Αν θέλετε να το προσθέσετε στην συλλογή σας θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό Origin και εν συνεχεία να προσθέσετε το The Sims 4 στη βιβλιοθήκη σας.

    Από τη στιγμή που το παιχνίδι θα εμφανιστεί στη βιβλιοθήκη θα είναι δικό σας για πάντα.

    Κάποιοι χρήστες αναφέρουν ότι αντιμετώπισαν προβλήματα στην προσπάθεια τους να πάρουν το παιχνίδι μέσω του client της εταιρείας, οπότε ίσως να είναι καλύτερα να προσπαθήσετε απευθείας μέσω της ιστοσελίδας του Origin.

     

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles