22.6 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Η devolo και το Πλαίσιο, προσφέρουν πλήρη έλεγχο στο έξυπνο σπίτι

    Η devolo, ηγέτιδα εταιρεία στην παγκόσμια αγορά powerline και παράλληλα η εταιρεία που έχει συνδέσει το όνομά της, τα τελευταία 15 χρόνια, με το απρόσκοπτο και γρήγορο Internet και τις νέες τεχνολογίες smart home, παρουσιάζει τη μεγάλη προσφορά σε συνεργασία με τα καταστήματα Πλαίσιο, με την οποία εύκολα και οικονομικά μπορείς να αποκτήσεις τον πλήρη έλεγχο του σπιτιού σου.

    Το κάθε σπίτι μπορεί πολύ εύκολα και πλέον, πολύ οικονομικά, να μετατραπεί σε ένα smart home με το devolo Starter Pack και το myDevolo app. Έτσι, θα μπορείς να έχεις τον πλήρη έλεγχο του σπιτιού από την οθόνη του κινητού, του tablet ή του PC. Η devolo σε συνεργασία με τα καταστήματα Πλαίσιο, σου προσφέρουν ένα πακέτο 3 σε 1 συσκευών για ολοκληρωμένο Home control. Το Door / Window Contact για να ανιχνεύει κινήσεις μες στο σπίτι, όπως μια πόρτα που ανοίγει, το Smart Metering Plug για να απενεργοποιεί και να ενεργοποιεί συσκευές, ακόμα και όταν δεν είναι κανένας στο σπίτι. Η «επίβλεψη» πραγματοποιείται από την κεντρική μονάδα διαχείρισης Home Control, που ελέγχει κάθε αυτοματοποιημένη λειτουργία στο χώρο!

     Διαχείριση του σπιτιού από το tablet ή το smartphone!

    Εγκαθιστώντας την εφαρμογή myDevolo έχεις πλέον τη δυνατότητα να αποκτήσεις τον έλεγχο όλων των ηλεκτρικών συσκευών και των λειτουργιών του σπιτιού σου που είναι συνδεδεμένες με το Home Control, μέσα από την οθόνη του κινητού ή του tablet, ή αν βρίσκεσαι στη δουλειά σου, από το monitor του υπολογιστή. Όλες οι ειδοποιήσεις λαμβάνονται εύκολα με push notifications, την ίδια στιγμή που επιτυγχάνεις τον απόλυτο συγχρονισμό και την απόλυτη συνεργασία μεταξύ των devolo.

    Έχοντας τον έλεγχο στο χέρι σου, τοποθετείς το πακέτο της προσφοράς από το Πλαίσιο και επιτυγχάνεις να έχεις το Door / Window Contact το οποίο ανιχνεύει ανοιχτά παράθυρα, πόρτες ή συρτάρια, να σε ενημερώνει μέσω e-mail ή push notification, όταν χρειαστεί, αυξάνοντας ουσιαστικά την ασφάλεια του προσωπικού σου χώρου και της οικογένειας. Το Smart Metering Plug δουλεύει ενώ εσύ κοιμάσαι. Στις μέρες μας, το κέρδος χρόνου είναι πολύ σημαντικό. Οι καθημερινές μικρές διαδικασίες μπορούν να πραγματοποιηθούν εύκολα και γρήγορα, όπως για παράδειγμα να προγραμματίσεις να ετοιμαστεί ο πρωινός σου καφές, πριν εσύ ξυπνήσεις και παράλληλα να έχεις αναφορά σχετικά με τις λεπτομέρειες κατανάλωσης για την συσκευή που έχεις συνδέσει. Αυτό είναι ένα μόνο παράδειγμα διαδικασιών ενός smart home, αλλά πολλές καθημερινές μας ενέργειες μπορούν να μας κάνουν εξυπνότερους κάνοντας οικονομία. Σε κάθε περίπτωση, το Smart Metering Plug είναι η πρίζα ελέγχου που θα σου διευκολύνει την καθημερινότητα. Βάλε το στην πρίζα, σύνδεσέ πάνω του όποια συσκευή θέλεις και προγραμμάτισέ το να ενεργοποιείται και να απενεργοποιείται, όταν το θες. Έτσι, θα ενεργοποιεί και θα απενεργοποιεί, αντίστοιχα, τη συσκευή που έχεις επιλέξει.

    Τιμές και διαθεσιμότητα

    Smart home εύκολα και γρήγορα με αυτό το devolo Home Control Starter Pack, που αποτελείται από την κεντρική μονάδα το Door / Window Contact για ανίχνευση κινήσεων / ήχου & το Smart Metering Plug για ασφάλεια. Απόκτησε το 179€ από 219€, με έκπτωση 40€ και επιπλέον δώρο* τη σειρήνα devolo Home Control Siren αξίας 79€ για να δώσεις “φωνή” στο σπίτι σου.

    *Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

    Σχετικά με την devolo

    Η devolo κάνει το σπίτι και τις πρίζες πιο έξυπνα. Οι οικιακοί πελάτες χρησιμοποιούν τους προσαρμογείς Powerline της devolo για να επιτύχουν συνδέσεις δεδομένων υψηλής ταχύτητας σε κάθε χώρο. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιούνται πάνω από 35 εκατομμύρια προσαρμογείς dLAN διεθνώς. Οι πελάτες ανακαλύπτουν με το devolo home control τις δυνατότητες του έξυπνου σπιτιού – μπορούν να τις ρυθμίσουν γρήγορα, να επεκταθούν όπως επιθυμούν και να ελέγχουν άνετα το σπίτι τους χρησιμοποιώντας το smartphone τους. Ως συνεργάτης OEM, η devolo προσαρμόζει μεμονωμένα τα προϊόντα και τις λύσεις της στις ανάγκες των διεθνών τηλεπικοινωνιακών παρόχων. Στον επαγγελματικό τομέα, η μετατροπή της υποδομής παροχής ηλεκτρικής ενέργειας παρέχει πρόσθετες ευκαιρίες. Οι λύσεις της devolo μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρακολούθηση και τον έλεγχο των νέων έξυπνων δικτύων σε πραγματικό χρόνο καθώς και για την εφαρμογή εντελώς νέων υπηρεσιών. Η devolo ιδρύθηκε το 2002 και σήμερα απασχολεί περίπου 300 άτομα. Ο ηγέτης στην παγκόσμια αγορά Powerline αντιπροσωπεύεται από τις δικές του θυγατρικές και από συνεργάτες σε 19 χώρες.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles