22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Apple “τρέχει” ένα πρώιμο Apple Arcade πρόγραμμα – Δείτε πως είναι

    Η Apple ανακοίνωσε την Apple Arcade υπηρεσία της πίσω τον Μάρτιο στο ειδικό event που διοργάνωσε και που αφορούσε κατά κύριο λόγο τις επερχόμενες υπηρεσίες της.

    Το Apple Arcade θα επιτρέψει στους iOS, Mac και Apple TV χρήστες να πληρώνουν μια μηνιαία συνδρομή και έτσι να αποκτούν πρόσβαση σε μια σειρά από παιχνίδια του App Store τα οποία διαφορετικά θα έπρεπε να πληρώσουν ξεχωριστά για την λήψη του καθενός από αυτά.

    Αυτή την στιγμή η Apple τρέχει ένα εσωτερικό πρόγραμμα πρώιμης πρόσβαση σε αυτή την νέα υπηρεσία με τους πρώτους χρήστες της να είναι οι εργαζόμενοι της στους οποίους δόθηκε η δυνατότητα να γίνουν συνδρομητές με το ελάχιστο ποσό των $0.49/μήνα, με τον πρώτο μήνα να είναι δωρεάν.

    Η δοκιμαστική αυτή περίοδος της νέα συνδρομητικές υπηρεσίας της Apple θα σταματήσει με το λανσάρισμα της iOS 13 έκδοσης στο ευρύ κοινό κάποια στιγμή το Φθινόπωρο.

    Το 9to4Mac κατάφερε να έχει πρόσβαση σε αυτή την πρώιμη έκδοση της Apple Arcade υπηρεσίας για το Mac App Store. Όπως αναφέρει η διαδικασία ξεκινάει με μια σελίδα καλωσορίσματος που παρουσιάζει κάποιους από τους κορυφαίους τίτλους αυτής της υπηρεσίας.

    Υπάρχει ένα μεγάλο κουμπί που επιτρέπει στον χρήστη να ξεκινήσει την δωρεάν δοκιμαστική περίοδο του ενός μήνα με παρόμοιο τρόπο που θα γίνει και όταν η υπηρεσία αυτή γίνει διαθέσιμη στο ευρύ κοινό. Σίγουρα η συνδρομή για το ευρύ κοινό δεν θα είναι $0.49. Αυτή η τιμολόγηση έχει γίνει καθαρά για τα τεστ που κάνει η Apple και που αφορά συνδρομητές που εργάζονται για αυτή.

    Αφού ολοκληρωθεί εν συνεχεία η διαδικασία της συνδρομής μια νέα σελίδα παρουσιάζει τους νέους τίτλους παιχνιδιών. Για να γίνει λήψη ενός τίτλους ο χρήστης απλά πρέπει να πατήσει πάνω στο “Get” κουμπί όπως θα έκανε αν κατέβαζε μια δωρεάν εφαρμογή από το App Store.

    Η Apple αυτή την στιγμή στην Apple Arcade υπηρεσία της ξεχωρίζει αυτούς τους τίτλους παιχνιδιών:

    Way of the Turtle: “Play as two curious turtles lost on a cursed island in the middle of nowhere. Obtain shells containing special powers such as dash and attack to defeat enemies and overcome different challenges”.

    Down in Bermuda: “Adventurous aviator Milton left his loving wife and daughter to voyage across the Atlantic on the journey of a lifetime.”

    Hot Lava: “Hot Lava transports you back to your childhood imagination. Relive those moments of excitement, joy and chaos. Run, jump, climb and surf in first person across nostalgia-packed environments flooded with hot molten lava.”

    Να υπενθυμίσουμε πως όταν η Apple ανακοίνωσε αυτή την υπηρεσία της πίσω τον Μάρτιο είχε αναφέρει πως όταν αυτή γίνει διαθέσιμη στο ευρύ κοινό θα υπάρχουν πάνω από 100 τίτλοι παιχνιδιών.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles