22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Apple σε συνομιλίες με την Toyota για την εκκίνηση της παραγωγής του Apple Car το 2024

    Η Apple φημολογείται πως είναι στην Ασία κάνοντας επίσκεψη στην Toyota καθώς ετοιμάζει την υποδομή για την μαζική παραγωγή του Apple Car το 2024 σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το DigiTimes.

    Εκπρόσωποι της Apple φαίνεται πως συναντήθηκαν στην Νότια Κορέα με το SK Group και την LG Electronics τον περασμένο μήνα για συζητήσεις γύρω από το Apple Car και πλέον και η Ιαπωνική Toyota μπαίνει σε αυτό το κάδρο προσέγγισης συνεργατών.

    Η Apple δουλεύει σε ένα project γύρω από την αυτοκίνηση από το 2014 και κάποια στιγμή φάνηκε πως η εταιρεία τελικά ίσως έπαιρνε την κατεύθυνση δημιουργίας λογισμικού για αυτόνομα ηλεκτρικά οχήματα. Πάρα αυτά μετά από πολλές αλλαγές σε πρόσωπα και νέες προσλήψεις οι περισσότεροι πλέον πιστεύουν πως η εταιρεία ετοιμάζει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο για τους καταναλωτές της.

    Βέβαια για αυτό τον σκοπό η Apple πρέπει να δημιουργήσει πρακτικά από το μηδέν μια εντελώς νέα γραμμή παραγωγής. Η εταιρεία αναμένεται πως θα βασιστεί σε έναν γνωστό κατασκευαστή από την αυτοκινητοβιομηχανία για την δημιουργία του δικού της.

    Το Reuters στο ίδιο μήκος κύματος είχε αναφέρει πως η Apple δημιουργεί μια νέα σχεδίαση στις μπαταρίας που θεωρητικά θα μειώσει το κόστος τους και θα δώσει μεγαλύτερη εμβέλεια στα ηλεκτροκίνητα οχήματα. Μάλιστα κύκλοι εκ των έσω της Apple φαίνεται να ανέφεραν πως η τεχνολογία είναι τόσο καινοτόμα που η παρουσίαση της θα είναι σαν την παρουσίαση του πρώτου iPhone.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.