20.1 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Η Apple πρώτη στην λίστα με τις πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες, κατήφορος για την Samsung

    aapl

    To Fortune ανακοίνωσε σήμερα την λίστα με τις πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες παγκοσμίως και για 10η συνεχή χρονιά η Apple κατέλαβε την πρώτη θέση.

    Η Samsung κατρακύλησε πραγματικά και έτσι έπεσε κάτω από την θέση 50 με το Fortune να εξηγεί πως το πρόβλημα με τις μπαταρίες του Note 7 έκαναν τεράστια ζημία στην εταιρεία τόσο στο οικονομικό κομμάτι όσο και σε αυτό της αξιοπιστίας.

    Το να μπεις σε αυτή την λίστα και στο να καταλάβεις της πρώτη θέση δεν είναι κάτι εύκολο μιας και το Fortune κάνει μια μεγάλη έρευνα και μελέτη πριν καταλήξει στις θέσεις αυτές.

    Αρχικά το Fortune ξεκινάει με τις 1000 μεγαλύτερες Αμερικάνικες εταιρείες καθώς και αυτές που δεν έχουν έδρα την Αμερική από μια παγκόσμια βάση δεδομένων.

    Έπειτα ξεχωρίζει 680 από αυτές τις εταιρείες με βάση τα κέρδη τους στον χώρο στον οποίο ανήκουν. Τέλος ρωτάει 3,800 υψηλόβαθμα στελέχη, αναλυτές και άλλους εμπειρογνώμονες για να αναφέρουν ποιες 10 εταιρείες θαυμάζουν περισσότερο. Η επιλογή τους πρέπει να γίνει με 9 αυστηρά κριτήρια.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles