20.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple προσπάθησε να εξαγοράσει την Tesla πριν μερικά χρόνια

    Η Apple φέρετε να έκανε προσφορά στην Tesla περί τα $240 για κάθε μετοχή της εταιρείας πίσω το 2013.

    Η προσφορά αυτή πριν από 6 χρόνια έγινε γνωστή σήμερα που η μετοχή αξία της Tesla έπεσε κάτω από το ποσό που ήταν διατεθειμένη η Apple να αγοράσει.

    Ο αναλυτής Craig Irwin, από την Roth Capital Partners μίλησε στο CNBC για αυτή την προσφορά:

    “Γύρω στο 2013 υπήρχε μια σοβαρή προσφορά από την Apple περί τα $240 ανά μετοχή για την εξαγορά της Tesla. Έχω κάνει μεγάλη έρευνα σε αυτό και είμαι σίγουρος πως η πληροφορία που έχω έχει μεγάλη ακρίβεια. Η Apple έκανε πρόταση στην Tesla. Δεν γνωρίζω αν απέκτησε αυτή η πρόταση μια επίσημη μορφή.”

    Ο ίδιος πιστεύει πως ακόμη η Apple μπορεί να ενδιαφέρετε για την εξαγορά της Tesla ειδικά μιας και η αξιολόγηση της εταιρείας έχει δεχτεί σοβαρό πλήγμα τους τελευταίους μήνες.

    Επίσης πιστεύει πως το Project Titan της Apple για την δημιουργία ενός αυτόνομου ηλεκτρικού οχήματος συνεχίζεται και έτσι με βάση αυτό η εμπειρία που έχει η Tesla θα ήταν μια μοναδική προσθήκη.

    Δείτε την θέση του αναλυτή παρακάτω:

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles