17 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Apple προσλαμβάνει υψηλόβαθμο στέλεχος της Tesla στην θέση του Senior Director

    H Apple προχώρησε σε μια πολύ σημαντική πρόσληψη αυτό το μήνα με ένα μεγάλο όνομα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Όπως αναφέρει το Bloomberg, ο Steve MacManus ανήκει πλέον στον δυναμικό της Apple στον ρόλο του “Senior Director”.

    Δεν είναι ξεκάθαρο σε ποιες περιοχές θα εστιάσει ο MacManus στην Apple αλλά το Bloomberg αναφέρει πως ο ίδιος μεταξύ άλλων έχει και ένα μεγάλο ταλέντο στον σχεδιασμό εσωτερικών χώρων, ένα ταλέντο που σίγουρα η Apple μπορεί να το χρησιμοποιήσει και πέρα από ένα φημολογούμενο αυτοκίνητο.

    Στην Tesla ο MacManus είχε την θέση του αντιπρόεδρου στο κομμάτι της μηχανικής σύμφωνα και με τα όσα αναγράφονται στο προφίλ του στο  LinkedIn. Πριν από την Tesla είχε δουλέψει στις Aston Martin, Bentley, Jaguar και Land Rover.

    Να υπενθυμίσουμε πως η Apple τον τελευταίο χρόνο έχει εντάξει στο δυναμικό της πολλούς σημαντικούς μηχανικούς της Tesla. Την ίδια στιγμή οι προσπάθειες της εταιρείες για ένα δικό της αυτοκίνητο είναι αβέβαιες και κανείς δεν μπορεί να πει κάτι με σιγουριά. Έτσι για παράδειγμα τον περασμένο μήνα η Apple εξαγόρασε την Drive.ai startup που ασχολείτο στον τομέα της αυτόματης οδήγησης αλλά την ίδια στιγμή είχαμε την διαρροή ότι η Apple απέσυρε 200 μηχανικούς της από το Project Titan – η ονομασία του μυστικού project της Apple για ένα αυτόματο ηλεκτρικό όχημα.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles