19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Apple προσλαμβάνει τον iOS ερευνητή ασφαλείας και πρώην jailbreak developer Jonathan Zdziarski

    touch-id-thief

    Ο ερευνητής ασφαλείας και δεδομένων ανάλυσης καθώς και πρώην προγραμματιστής της jailbreak σκηνής Jonathan Zdziarski και επίσημα ανήκει πλέον στο δυναμικό της Apple.

    Ο Zdziarski ανακοίνωσε σήμερα πως αποδέχτηκε μια θέση στην Security Engineering and Architecture ομάδα της Apple χωρίς όμως να δίνει όπως ήταν αναμενόμενο περισσότερες πληροφορίες για το τι ακριβώς θα κάνει. Ο ίδιος πάρα πολλές φορές κατά το παρελθόν άσκησε δριμύ κριτική για την ασφάλεια που προσφέρει η Apple.

    O ίδιος τονίζει πως αποδέχτηκε την θέση αυτή γιατί έχει μεγάλο πάθος στο να διασφαλίζει την ασφάλεια των δεδομένων των χρηστών καθώς και τα ιδιωτικά τους δεδομένα.

     

    “Privacy is sacred. Our digital lives can reveal so much about us—our interests, our deepest thoughts and even who we love. I am thrilled to be working with such an exceptional group of people who share a passion to protect that,”

    O Zdziarski μέχρι σήμερα σχολίαζε έντονα τα προβλήματα του iCloud καθώς και του συγχρονισμού δεδομένων της Apple.

    Στην jailbreak κοινότητα ήταν γνωστός ως “NerveGas” και ήταν μέλος των ομάδων iPhone Dev Team και Chronic Dev Team.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles