11.3 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple προσλαμβάνει ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων για την νέα News υπηρεσία

    News-iOS-9

    Η Apple News υπηρεσία – εφαρμογή μοιάζει σίγουρα με την αντίστοιχη του Flipboard και θα την δούμε για πρώτη φορά διαθέσιμη στο iOS 9 όταν αυτό δοθεί στο ευρύ κοινό προς το τέλος του χρόνου. Υπεύθυνοι για αυτή την νέα υπηρεσία θα είναι μια ομάδα δημοσιογραφούν που προσέλαβε η Apple σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα η The Financial Times.

    Σε μια προσπάθεια της εταιρείας να κάνει ακόμη πιο προσωπικό το περιεχόμενο που παρέχει στις συσκευές της μια πρόσφατη αγγελία της εταιρείας κάνει λόγο πως αναζητεί υποψηφίους “που θα μπορούν να αναγνωρίσουν και να παραδώσουν τα τελευταία σημαντικά νέα σε παγκόσμιο αλλά σε τοπικό επίπεδο”.

    Επίσης η Apple προσανατολίζετε σε έναν μηχανισμό κατηγοριοποίησης νέων με αλγορίθμους παρόμοιους με αυτούς του Google News.

    Οι υποψήφιοι που αναζητά η Apple θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον εμπειρία 5 χρόνο σε ειδησεογραφικά πρακτορεία και να έχουν άνεση στην άμεση διάδοση νέων με σωστή απόδοση και αμερόληπτη παρουσίαση.

    Ένας εκδότης που είχε συνομιλίες με την Apple για αυτή την νέα υπηρεσία τόνισε πως η κίνηση αυτή της Apple αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη και κανείς δεν περίμενε μια τέτοια υπηρεσία.

    Ο χρήστης της εφαρμογή θα μπορεί να επιλέγει την πηγή των νέων του ή τα αγαπημένα του θέματα και κατόπιν να μπορεί να τα διαβάζει μέσα από μια πολύ όμορφη διεπαφή.

    Το News θα αντικαταστήσει το Newstand που έχουμε μέχρι και σήμερα διαθέσιμο στις iOS συσκευές μας.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles