17.3 C
Athens
Saturday, May 4, 2024
More

    Η Apple τοποθετεί μια μεγάλη παραγγελία για τα επερχόμενα iPhone 6S;

    iphone-6s-4-640x400

    Η Apple φαίνεται πως δεν θέλει να έχει μια ανάλογη κατάσταση αναμονής συσκευών, από την πλευρά των αγοραστών. που είδαμε νωρίτερα μέσα στον χρόνο για το iPhone 6 και 6 Plus καθώς και πιο πρόσφατα για το Apple Watch για τα επερχόμενα smartphone της.

    Σύμφωνα με τον αναλυτή της Pacific Crest Andy Hargreaves, η εταιρεία και με βάση το παραπάνω έχει αυξήσει τον αριθμό τον παραγγελιών της για τα νέα iPhones έτσι ώστε να μην έχει απογοητευμένους πελάτες.

    Σύμφωνα με τον αναλυτή η εταιρεία περιμένει μεγάλη ζήτηση για τα επόμενης γενιάς iPhones και έτσι πλέον πήρε την απόφαση να προβεί σε αυτή την ενέργεια.

    Ο ίδιος ο Tim Cook είχε τονίσει πως η φετινή ζήτηση για τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus τους έπιασε απροετοίμαστους και κανείς στην εταιρεία δεν περίμενε μια τόσο τεράστια αποδοχή. Αυτό βέβαια και όπως είδαμε είχε σαν αποτέλεσμα να περάσουν αρκετοί μήνες από την παρουσίαση των δύο αυτών συσκευών μέχρι η Apple να ομαλοποιήσει τις παραγγελίες και αποστολές.

    Τέλος ο αναλυτής πιστεύει πως η κίνηση αυτή της Apple δείχνει πως η επερχόμενη S αναβάθμιση των iPhones θα είναι ιδιαίτερα σημαντική – οι φήμες θέλουν οι νέες συσκευές να έχουν γρηγορότερο επεξεργαστή, κατά πολύ περισσότερο αναβαθμισμένη κάμερα, νέα επιλογή χρώματος, οθόνη από ζαφείρι, ενισχυμένο σασί καθώς και βελτιωμένo Touch ID και ενσωμάτωση της Force Touch τεχνολογίας.

    Όσο για το τωρινό μοντέλο ο αναλυτής πιστεύει πως συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία μιας και αναμένει για αυτό το οικονομικό τρίμηνο η Apple να ανακοινώσει πωλήσεις iPhone 6 ύψους 50-52 εκατομμυρίων συσκευών!!

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles