25.3 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Η Telltale Games ανακοίνωσε το mini-series The Walking Dead: Michonne

    The-Walking-Dead-Michonne-teaser-001

    Η Telltale Games, δημιουργεί του γνωστού και άκρως επιτυχημένου παιχνιδιού The Walking Dead αλλά και των εξίσου αξιόλογων Game of Thrones και The Wolf Among Us, ανακοίνωσε στο E3 συνέδριο ένα νέο miniseries για το iPhone και iPad με την ονομασία The Walking Dead: Michonne.

    Το παιχνίδι θα είναι βασισμένο στο κόμικ The Walking Dead και συγκεκριμένα στα τεύχη #126 και #139 και ο βασικός χαρακτήρας θα είναι η Michonne.

    Σε αντίθεση με τους άλλους τίτλους της σειράς αυτή την φορά δεν θα έχουμε 5 ή 6 επεισόδια αλλά 3 mini.

    H ιστορία θα έχει να κάνει με το γιατί η  Michonne απομακρύνθηκε από τον Rick, Ezekiel και το υπόλοιπο γκρουπ και τι την έκανε τελικά να γυρίσει πίσω σε αυτούς.

    “Η Michonne είναι μια αντανάκλαση του κόσμου του The Walking Dead” αναφέρει χαρακτηριστικά ο Robert Kirkman, δημιουργός του The Walking Dead.

    Για ακόμη βέβαια μια φορά οι αποφάσεις που θα πάρετε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού θα έχουν άμεση επίπτωση στον χαρακτήρα της ηρωίδας.

    “Είναι τόσο σκληρή και ψυχρή εξωτερικά αλλά εσωτερικά πιστεύει ακόμη σε κάτι καλύτερο και προσπαθεί να επιβιώσει από τα σκοτεινά μονοπάτια της ζωής της” αναφέρουν οι δημιουργοί της νέας αυτής mini σειράς.

    Το παιχνίδια θα γίνει διαθέσιμο προς το τέλος του χρόνου σε Mac και Windows PCs, iOS, Android, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One και Xbox 360.

    Θα χρειαστεί να έχετε εγκατεστημένο τουλάχιστον το πρώτο επεισόδιο από τοThe Walking Dead: Season Two, που αυτή την στιγμή είναι δωρεάν έτσι ώστε να μπορέσετε να παίξετε το The Walking Dead: Michonne.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles