15.2 C
Athens
Monday, May 6, 2024
More

    Η Apple λέει ότι οι δημόσιες beta του iOS 16, του macOS Ventura και των άλλων λογισμικών θα γίνουν διαθέσιμες τον Ιούλιο

    Η Apple σήμερα κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας της για το WWDC 2022 ανακοίνωσε ότι οι πρώτες beta των iOS 16, iPadOS 16, macOS Ventura και watchOS 9 θα είναι διαθέσιμες στους προγραμματιστές από σήμερα και οι πρώτες δημόσιες beta και των δύο ενημερώσεων θα κυκλοφορήσουν τον Ιούλιο.

    Η Apple δεν περιέγραψε μια συγκεκριμένη ημέρα τον Ιούλιο όταν θα είναι διαθέσιμες οι δημόσιες beta.

    Όσοι ενδιαφέρονται να εγκαταστήσουν τις beta προγραμματιστών στις συσκευές τους μπορούν να εγγραφούν για μια συνδρομή στο Πρόγραμμα προγραμματιστών της Apple, η οποία κοστίζει $99 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Όσοι δεν θέλουν να εγγραφούν ως προγραμματιστές μπορούν να εγγραφούν στο δωρεάν πρόγραμμα λογισμικού Beta της Apple για πρόσβαση στις δημόσιες beta όταν κυκλοφορήσουν τον Ιούλιο.

    Το iOS 16 είναι συμβατό με το iPhone 8 και νεότερο, το watchOS 9 είναι συμβατό με το Apple Watch Series 4 και νεότερο και το iPadOS 16 είναι συμβατό με το iPad (5ης γενιάς και νεότερο), το iPad mini (5η γενιά και νεότερο), το iPad Air (3ης γενιάς και μεταγενέστερα), και όλα τα μοντέλα iPad Pro, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Apple.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.