19.1 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Apple κυκλοφορεί νέο υλικολογισμικό για τα AirPods 2, AirPods 3, AirPods Pro 1 και AirPods Max

    Η Apple παρουσίασε σήμερα το νέο υλικολογισμικό 5B58 για τα AirPods 2, τα AirPods 3, τα αρχικά AirPods Pro και τα AirPods Max, σε σχέση με το υλικολογισμικό 4E71 που κυκλοφόρησε τον Μάιο. Η Apple κυκλοφόρησε το υλικολογισμικό 5B58 για το AirPods Pro 2 νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

    Η Apple δεν προσφέρει άμεσα διαθέσιμες σημειώσεις έκδοσης σχετικά με το τι περιλαμβάνεται στις ανανεωμένες ενημερώσεις υλικολογισμικού για τα AirPods, αλλά η εταιρεία διατηρεί ένα έγγραφο υποστήριξης με πληροφορίες έκδοσης. Η ενημέρωση 5B58 για το AirPods Pro‌ 2 πρόσθεσε “διορθώσεις σφαλμάτων και άλλες βελτιώσεις”, χωρίς άλλες διαθέσιμες λεπτομέρειες.

    Δεν υπάρχει τυπικός τρόπος αναβάθμισης του λογισμικού AirPods, αλλά το υλικολογισμικό εγκαθίσταται γενικά over-the-air ενώ τα AirPods είναι συνδεδεμένα σε μια συσκευή iOS. Η τοποθέτηση των AirPods στη θήκη, η σύνδεση των AirPods σε μια πηγή τροφοδοσίας και, στη συνέχεια, η σύζευξη των AirPods με ένα iPhone ή ένα iPad θα αναγκάσει την ενημέρωση μετά από σύντομο χρονικό διάστημα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.