18 C
Athens
Wednesday, May 8, 2024
More

    Η Apple επισημαίνει τη λειτουργία δράσης του iPhone 14 Pro στο νέο βίντεο «Λήψη στο iPhone».

    Η Apple μοιράστηκε σήμερα ένα βίντεο στο YouTube που έχει σχεδιαστεί για να αναδεικνύει τις δυνατότητες της κάμερας του iPhone 14 Pro, εστιάζοντας ειδικά στη λειτουργία Action Mode.

    Η λειτουργία Action Mode έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει επιπλέον σταθεροποίηση κατά τη λήψη βίντεο ενώ κινείστε, καθιστώντας την ιδανική για διασκεδαστικές λήψεις που διαφορετικά δεν θα ήταν δυνατές χωρίς ακριβό εξοπλισμό. Η Apple σχεδίασε τη λειτουργία Action Mode για να αναπαράγει την ποιότητα βίντεο που μπορεί να λάβετε χρησιμοποιώντας ένα gimbal.

    Το βίντεο της Apple δείχνει μια σειρά από λήψεις με λειτουργία Action Mode που χρησιμοποιούν περιστροφή 360°, εναέρια παρακολούθηση, κύλιση και άλλα. Κάθε επίδειξη περιλαμβάνει ένα δίπλα-δίπλα του βίντεο με και χωρίς ενεργοποιημένη τη λειτουργία δράσης, δείχνοντας ξεκάθαρα τη διαφορά και τα οφέλη της λειτουργίας.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.