19.3 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Apple θα συναντήσει hackers ως μέρος ενός νέου προγράμματος της

    apple-hacker-antisec

    Η Apple φημολογείται πως ήρθε σε επαφή με μια σειρά γνωστών iPhone και Mac Hackers έτσι ώστε να προσπαθήσει να ασφαλίσει ακόμη περισσότερο ευπάθειες των λογισμικών της που χρησιμοποιούνται και από την jailbreak κοινότητα.

    Οι hackers αναμένεται να παραβρεθούν στα κεντρικά της Apple στο Cupertino κάποια στιγμή μέσα σε αυτό το μήνα όπου και θα μπορούν να εξοικονομήσουν μέχρι και $200,000 για την ανεύρεση και αναγνώριση ευπαθειών και bugs ασφαλείας του λογισμικού της Apple.

    Δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για αυτό το event μιας και η Apple ζήτησε από όσους συμμετέχουν να μην δημοσιοποιήσουν τίποτα στο ευρύ κοινό.

    Σύμφωνα με το Forbes ανώνυμη πηγή ανέφερε πως η Apple έστειλε πρόσκληση σε πολύ μεγάλα ονόματα της jailbreak σκηνής όπως αυτά των Luca Todesco, που πρόσφατα έδειξε ένα iPhone 7 jailbreak, Stefan Esser και Nicholas Allegra aka comex, που είναι και ο δημιουργός του δημοφιλούς JailbreakMe εργαλείου.

    Η λίστα με τα ονόματα είναι μεγάλη και περιλαμβάνει ονόματα ακόμη και από την ομάδα της Pangu!!

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles