20 C
Athens
Tuesday, April 16, 2024
More

    Η Apple ετοιμάζει νέα MacBook Pro για τον Οκτώβριο

    macbook-pro-oled-1-1024x769

    H Apple κινείτε με γρήγορους ρυθμούς για το λανσάρισμα νέων MacBook Pro μοντέλων σύμφωνα με σημερινή αναφορά του MacRumors.

    Το site αναφέρει ότι έμαθε πως το macOS 10.12.1 έχει εστιάσει για την υποστήριξη των νέων χαρακτηριστικών αυτών των μοντέλων με την Apple να ελπίζει πως θα είναι έτοιμο μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας έτσι ώστε να το φορτώσει στα νέα MacBook Pro που βρίσκονται αυτή την στιγμή στην παραγωγική αλυσίδα της εταιρείας.

    Our understanding is that Apple is planning to seed one more beta version of macOS 10.12.1 for developer and public beta testing early next week, with a goal of finalizing the software update by the end of that week so it can be loaded onto the new hardware currently being produced by Apple’s supply chain partners. 

    This timeline could of course change should last-minute bugs or other circumstances require adjustments to Apple’s plans, but if it holds true, it appears Apple could have its new MacBook Pro models ready to ship to customers some time in the second half of October.

    Έχει περάσει περισσότερο από ένας χρόνος από την στιγμή που η Apple αναβάθμισε την γραμμή των MacBook Pro και η αναβάθμιση τους είναι πλέον θέμα εβδομάδων σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

    Οι φήμες θέλουν τα νέα MacBook Pro να έχουν μια OLED μπάρα οθόνης, ενσωματωμένο Touch ID και ένα αναβαθμισμένο και μεγαλύτερο Trackpad.

    Τα MacBook Air, iMac και Mac Pro είναι χρίζουν και αυτά αναβάθμισης αλλά ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο αν θα είναι έτοιμα για τον επόμενο μήνα.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles